Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Középpontban Ariana Grande volt pasijai

Ariana Grande - Középpontban Ariana Grande volt pasijai

A héten az év legváratlanabb dala aratott rajt-cél győzelmet a brit listán. Egykori szerelme, Mac Miller halála miatt nemrég még a padlón lévő, és saját, átmeneti visszavonulásáról beszélő Ariana Grande a Thank U, Next című szerzeményben a volt pasijainak mond köszönetet.

Mac Miller rapper szeptember 7-én huszonhat évesen kábítószer-túladagolásban hunyt el. Ariana Grandét állítólag nagyon megviselte a tragédia, s bejelentette, hogy karrierjébe szünetet iktat be. A napokban viszont felfedte, hogy új stúdiólemezen dolgozik, ami – a tervek szerint – még az idén meg is jelenik. Ez már csak azért is meglepő, mivel az előző, a Sweetener is újnak számít még, augusztus 17-én került forgalomba. A floridai születésű énekes-színésznő turnéra is készül, nyilvánosságra hozta a március 18-án induló Sweetener World Tour első részének amerikai és kanadai helyszínekből álló állomásait.

Ariana Grande - Középpontban Ariana Grande volt pasijai

A Thank U, Next című zeneszámból kiderül, hogy Ariana Grande villámgyorsan túltette magát Mac Miller halálán. Az újdonságban a volt szerelmei – Big Sean, Ricky Alvarez, Mac Miller és Pete Davidson – előtt tiszteleg. Millerről azt énekli, hogy angyal volt. A refrénben pedig világgá kürtöli, hogy készen áll az új kapcsolatra, várja a következőt…

A Thank U, Next Ariana Grande harmadik listavezetője az Egyesült Királyságban, de egyedül most először tanyázik a csúcson. Az Iggy Azalea ausztrál rapperlánnyal készült Problem című slágerrel 2014 júliusában egy, a két másik hölggyel, Jessie J angol énekessel, valamint Nicki Minaj Trinidad és Tobagó-i születésű, amerikai rapperrel készített Bang Bang cíművel 2014 szeptemberében és októberében szintén egy hétig uralta a mezőnyt.

Puha József

2018. 11. 12. 19:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Középpontban Ariana Grande volt pasijai cikk képei
Ariana Grande - Középpontban Ariana Grande volt pasijaiAriana Grande - Középpontban Ariana Grande volt pasijai