Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Thank U, Next tarol, Ariana Grande szárnyal

Ariana Grande - A Thank U, Next tarol, Ariana Grande szárnyal

Két héttel ezelőtt még arról írtunk, hogy a brit rangsorban a Little Mix és Nicki Minaj dala, a Woman Like Me, az amerikaiban Marshmellóé és a Bastille-é, a Happier a legesélyesebb trónkövetelő. Aztán berobbant Ariana Grande újdonsága. A floridai születésű énekes-színésznő átírta az esélylatolgatásunkat, s kijózanította az álmodozókat.

Ariana Grande – a tervek szerint – még az idén megjelenteti az ötödik, Thank U, Next című stúdiólemezét. Az album beharangozójaként kiadott címadó szerzeményben az énekesnő a volt pasijai: Big Sean, Ricky Alvarez, a szeptember 7-én huszonhat évesen kábítószer-túladagolásban elhunyt Mac Miller, valamint Pete Davidson előtt tiszteleg. A refrénben világgá kürtöli, hogy készen áll az új kapcsolatra, várja a következőt.

Ariana Grande - A Thank U, Next tarol, Ariana Grande szárnyal

A Thank U, Next a múlt héten az Egyesült Királyságban rajt-cél győzelmet aratott, s a héten is az élen tanyázik. Ez Ariana Grande harmadik brit listavezetője, de az első, amit egyedül könyvelhet el, az előző kettőt hölgyekkel vitte sikerre. Az Iggy Azalea ausztrál rapperrel készített Problem című slágerrel 2014 júliusában egy, a Jessie J angol énekessel, valamint Nicki Minaj Trinidad és Tobagó-i születésű, amerikai rapperrel készült Bang Bang cíművel 2014 szeptemberében és októberében szintén egy hétig uralta a mezőnyt.

Ariana Grande az USA-ban eddig a Problem (featuring Iggy Azalea) című zeneszámával szerepelt a legmagasabban, a második helyen. A Thank U, Next a héten ott is a csúcson debütált. A Billboard magazin Hot 100 rangsora történetében ez a 32. olyan dal, amely az élen indít. Legutóbb májusban Childish Gambino slágerének, a This Is America címűnek jött össze ez a bravúr, amely két hétig vezetett.

Puha József

2018. 11. 19. 19:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Thank U, Next tarol, Ariana Grande szárnyal cikk képei
Ariana Grande - A Thank U, Next tarol, Ariana Grande szárnyalAriana Grande - A Thank U, Next tarol, Ariana Grande szárnyal