Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ariana Grande a The Beatles nyomdokaiban

Ariana Grande - Ariana Grande a The Beatles nyomdokaiban

Ariana Grande ötödik, Thank U, Next című stúdiólemeze a várakozásnak megfelelően elfoglalta az amerikai albumeladási lista csúcsát – 360 ezerrel rajtol az élen, ebből 116 ezer példány az eladás. A világsztár a dalok rangsorában beállította a The Beatles rekordját, és felállított egy újat.

A floridai születésű, New Yorkban élő Ariana Grande az amerikai Billboard magazin Hot 100 listáját negyedik hete vezeti a 7 Rings című slágerével. A Break Up with Your Girlfriend, I’m Bored című szerzeménnyel a második helyen debütált, a Thank U, Next cíművel – amellyel hét hétig uralta a mezőnyt – négyet javítva a harmadikra jött fel. Eddig csak a The Beatles szerepelt egyszerre a rangsor érmes pozícióiban.

Ariana Grande - Ariana Grande a The Beatles nyomdokaiban

Ariana Grande nagylemezének összes zeneszáma megtalálható a Hot 100 ötvenes mezőnyében: a Needy a 14., a NASA a 17., a Bloodline a 22., a Ghostin a 25., a Fake Smile a 26., a Bad Idea a 27., az In My Head a 38., a Make Up a 48. helyre iratkozott fel, az Imagine a 21. pozícióba jött vissza. Még egyetlenegy énekesnő sem tanyázott ilyen sok, szám szerint tizenkét felvétellel a lista első felében. A korábbi rekorder Cardi B volt, aki az Invasion of Privacy című első stúdióalbumának megjelenése után, tavaly áprilisban tíz dallal volt jelen a Hot 100 ötvenes mezőnyében.

Puha József

2019. 02. 25. 19:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ariana Grande a The Beatles nyomdokaiban cikk képei
Ariana Grande - Ariana Grande a The Beatles nyomdokaibanAriana Grande - Ariana Grande a The Beatles nyomdokaiban