Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Kimnowak éledezik

Kimnowak - A Kimnowak éledezik

A Kimnowak zenekart mostanában ismét aktívabb oldaláról szemlélhetjük. A Volt Fesztiválon is felléptek, megtörve ezzel azt a csendet, amelyet tapasztalhattunk a banda körül az elmúlt években.

A folytatásról a zenekar frontembere, Novák Péter (képünkön) nyilatkozott:"Néha működünk, néha nem. Hol feltűnünk, hol eltűnünk. Csak akkor szólunk, ha valóban van mondanivalónk. Nekünk a zenélés nem folyamatos slágergyártás, hanem az önkifejezés egyik eszköze."
A zenekar a Volton megtörte a csendet, és minden bizonnyal most nem állnak le, hiszen őszre új albumot terveznek. A Kimnowak mindenképpen új területeket próbál felfedezni, és a lemezkészítésbe az internet segítségével másokat is bevonnak.
Addig azonban lehet még látni a fiúkat, a Szigeten augusztus 3-án 00.30-kor lépnek fel.

2002. 07. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 07. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 07. 27. 0:00
Imádom a Kimnowákot, szeretjük őket..:) Kívánom a sok-sok szerencsét, amit ilyenkor szoktak.. Novák Petinek meg drukkolok a Fekete zajjal kapcsolatban: Legyen megint, jövőre is, Miskolcon!!! puszi nekik
Vendég 2003. 02. 26. 0:00
Én is imádoma Kimnowakot!CSak az a baj,hogy mostanában tényleg eltüntezek!Főleg Petit szeretem.Egy csomószór láttam színházban is!NAgyon jó volt!
Vendég 2003. 03. 13. 0:00
Oh, en mar nagyon varom az uj lemez megjeleneset, amit 2003 aprilis elejere harangozott be a Kimnowak honlap!!! Jo mulatast Godoron!!! Mert ott leptek fel holnap!! HelloSziaSzevasz!!!! Kardos Anikó

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Kimnowak éledezik cikk képei
Kimnowak - A Kimnowak éledezik