Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Drake ismét a csúcson landolt

Drake - Drake ismét a csúcson landolt

Idén először aratott dal rajt-cél győzelmet az amerikai Billboard magazin Hot 100 listáján. Drake kezdett a csúcson a Toosie Slide című zeneszámával. Ez a 36. olyan szerzemény a rangsor történetében, amely az első helyen debütált.

Drake harmadik alkalommal nyitott a Hot 100 élén. Elsőként 2018 februárjában a God’s Plan, majd 2018 áprilisában a Nice for What című felvétellel érte el ezt a bravúrt. A kanadai hiphopsztár mellett csak Mariah Carey tudott három slágerrel is a csúcson startolni: 1995 szeptemberében a Fantasy, 1995 decemberében a Boyz II Men fiúkvartettel készített One Sweet Day és 1997 szeptemberében a Honey cíművel iratkozott fel az élre.

Drake - Drake ismét a csúcson landolt

A Toosie Slide Drake nyolcadik listavezetője az USA-ban. Két Rihanna-dal közreműködőjeként: 2010-ben a What’s My Name? cíművel egy és 2016-ban a Workkel kilenc hétig uralta a mezőnyt. Szintén 2016-ban a Wizkiddel és Kylával készült One Dance-szel tíz, 2018-ban a God’s Plannel tizenegy, a Nice for Whattal nyolc és az In My Feelingsszel tíz hétig volt első. Ugyancsak 2018-ban Travis Scott zeneszáma, a Sicko Mode egyik vendégénekeseként egy hétig tanyázott a csúcson.

Puha József

2020. 04. 20. 19:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Drake ismét a csúcson landolt cikk képei
Drake - Drake ismét a csúcson landoltDrake - Drake ismét a csúcson landolt