Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nicki Minaj régóta várt sikere

Nicki Minaj - Nicki Minaj régóta várt sikere

Az amerikai zenepiac első számú női rappere, Nicki Minaj több mint tíz éve van a pályán. Eddig százkilenc dallal szerepelt az amerikai Hot 100 rangsorban, annyival, mint Elvis Presley, s ezzel az örökranglista negyedik helyén állnak. Egy valami azonban csak most jött össze neki, ráadásul külső segítség kellett hozzá.

Nicki Minaj először tanyázik a Hot 100 csúcsán. Közreműködőként, Doja Cat popénekesnő első slágere, a Say So remixével vezeti a rangsort.

A szerzemény alapváltozata a Los Angeles-i Doja Cat tavaly, november 7-én megjelent második, Hot Pink című stúdiólemezén található. Az albumról négy felvételt: a Tyga kaliforniai rapperrel készült Juicy, valamint a Bottom Bitch, a Rules és a Cyber Sex címűeket megismertük már, amikor január 28-án önálló zeneszámként debütált a Say So. A Nicki Minaj-zsal készített remixét május 1-jén mutatták be.

Nicki Minaj - Nicki Minaj régóta várt sikere

A Trinidad és Tobagó-i születésű Nicki Minaj eddig a 2014-es Anaconda című dalával járt legmagasabban az amerikai listán, az ezüstérmes pozícióban. Doja Cat az említett Juicy (with Tyga) cíművel érte el legjobb helyezést, a 41. pozícióig jutott vele.

Puha József

2020. 05. 18. 19:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nicki Minaj régóta várt sikere cikk képei
Nicki Minaj - Nicki Minaj régóta várt sikereNicki Minaj - Nicki Minaj régóta várt sikere