Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Karanténsláger a legnagyobbaktól

Listamustra - Karanténsláger a legnagyobbaktól

Egyesítette erejét napjaink két vezető szólóelőadója, Ariana Grande és Justin Bieber. A végeredmény, a jótékonysági céllal készített Stuck with U című dal – a várakozásnak megfelelően – a Hot 100 csúcsán debütált. Ez a 38. szerzemény az amerikai lista történetében, amely rajt-cél győzelmet aratott.

Mindkét világsztárnak ez a harmadik olyan slágere, amely az első helyen lépett be a Hot 100 rangsorba. A floridai születésű Ariana Grande 2018-ban a Thank U, Next, tavaly a 7 Rings cíművel kezdett az élen – az előbbivel hét, az utóbbival nyolc hétig uralta a mezőnyt. A kanadai Justin Bieber elsőként a 2015-ös What Do You Mean? című zeneszámával, majd 2017-ben közreműködőként DJ Khaled felvételével, az I’m the One (DJ Khaled featuring Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper, Lil Wayne) cíművel startolt a csúcson – mindkettővel egy-egy hétig vezetett.

Listamustra - Karanténsláger a legnagyobbaktól

A Stuck with U című dal a karantén örömteli oldalára fókuszál, arra, hogy együtt lehetünk, több időt tölthetünk a szeretteinkkel. A bevételét jótékony célokra fordítják, a klipjét karanténvideókból állították össze. Sok ember és sok kutya szerepel benne, a világ minden részéről. Justin Bieber a feleségével, Hailey Baldwinnal, Ariana Grande a kutyájával látható. A videóklipben feltűnnek további hírességek is, többek között Kendall Jenner, Kylie Jenner, Demi Lovato, Gwyneth Paltrow, Michael Bublé és Chance the Rapper.

Puha József

2020. 05. 25. 19:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Karanténsláger a legnagyobbaktól cikk képei
Listamustra - Karanténsláger a legnagyobbaktólListamustra - Karanténsláger a legnagyobbaktól