Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jó dal jobb videóklippel

Listamustra - Jó dal jobb videóklippel

Ismét új jelzésű zeneszám található az amerikai Hot 100 csúcsán – a várakozásnak megfelelően Lady Gaga és Ariana Grande duettje az élen debütált. A Rain on Me pár fokkal gyengébb, mint a videóklipje, amely lenyűgöző, nagyon hasít. Ariana Grande ezzel a sikerrel egyeduralkodó lett az egyik örökranglistán.

A floridai születésű énekesnő az egyetlen, aki eddig négy szerzeménnyel nyitott a Hot 100 csúcsán. Szólóban 2018-ban a Thank U, Next, tavaly a 7 Rings cíművel landolt az élen – az előbbivel hét, az utóbbival nyolc hétig uralta a mezőnyt. Két héttel ezelőtt a Justin Bieberrel jótékonysági céllal készült Stuck with U című felvételével aratott rajt-cél győzelmet – ebből azonban, nagyon úgy fest, a csodás kezdés ellenére nem lesz átütő sláger. A múlt héten a csúcsról a 13. helyre zuhant, a héten a 15. pozícióban szerepel.

Listamustra - Jó dal jobb videóklippel

A New York-i Lady Gagának a Rain on Me a második olyan dala, amellyel a Hot 100 élén startolt. 2011-ben a Born This Way-jel iratkozott fel az első helyre, és hat hétig vezetett vele.

A Rain on Me – amellyel Lady Gaga a május 29-én megjelent hatodik, Chromatica című stúdiólemezét vezette fel – nálunk is a csúcson indította a Single Top 40 rangsorban való tartózkodását. A nagy európai listákon már második hete tanyázik: a briten az élről az ezüstérmes pozícióba hátrált, a németen a kilencedik helyét a 21. pozícióra cserélte le.

Puha József

2020. 06. 08. 19:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jó dal jobb videóklippel cikk képei
Listamustra - Jó dal jobb videóklippelListamustra - Jó dal jobb videóklippel