Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sikerlemez egy kevés főszereplővel

Pop Smoke - Sikerlemez egy kevés főszereplővel

Rapberkekben hetekig mondogatták, hogy július elején végre mindenki meggyőződhet arról, milyen ígéretes előadó volt Pop Smoke. Az első stúdióalbuma kiadását már nem érhette meg, februárban meggyilkolták. Mifelénk a legtöbben halálhíre világgá kürtölésekor hallottak először a rapperről.

Bashar Barakah Jackson néven 1999. július 20-án született Brooklynban. Édesanyja jamaikai, édesapja panamai származású. Ahogy az amerikai rappereknél gyakran előfordul, már gyerekként meggyűlt a baja a törvénnyel. Az általános iskolából kicsapták, engedély nélküli fegyvertartás miatt házi őrizetbe került, majd drogdíler volt, s ilyen-olyan bűncselekményekbe keveredett.

Pop Smoke - Sikerlemez egy kevés főszereplővel

Idén januárban autó eltulajdonítása miatt tartóztatták le. Egy Rolls-Royce Wraith gépkocsit kért kölcsön videóklipje forgatásához, de azt nem szolgáltatta vissza. 250 ezer dollár óvadék ellenében helyezték szabadlábra.

Pop Smoke-ot február 19-én gyilkolták meg egy Hollywood Hills-i házban. Négytagú csapat hatolt be az épületbe, ahol lelőtték. Múlt pénteken öt embert vettek őrizetbe a gyilkossággal kapcsolatban.

A rappernek az élete során két mixtape-je jelent meg, az első, a Meet the Woo tavaly júliusban, a második, a Meet the Woo 2 tizenkét nappal halála előtt. A tragédiát követően a hiphoptársadalom krémje fogott össze, hogy a készülőben lévő első stúdiólemezét befejezzék. 50 Cent vezető producerként és előadóként is részt vett a munkálatokban, s rajta kívül olyan sztárok működnek közre a dalokban, mint Quavo, Lil Baby, DaBaby, Swae Lee, Future, Rowdy Rebel, Roddy Ricch, Tyga, Karol G, Lil Tjay és King Combs. A producerek is a legkeresettebbek közül kerültek ki. A július 3-án kiadott Shoot for the Stars, Aim for the Moon című album borítóján egy fekete rózsa látható. Eredetileg más fotót szántak borítóképnek, de azt le kellett cserélni, mivel nem jött be a rajongóknak.

Pop Smoke - Sikerlemez egy kevés főszereplővel

A lemez a brit listán a második, a németen a kilencedik helyen debütált. Az amerikai rangsorban – a várakozásnak megfelelően – a csúcson nyit majd. Pop Smoke a zenetörténet negyedik rappere lesz (2Pac, The Notorious B.I.G. és XXXTentacion után), aki az USA-ban posztumuszalbummal vezet.

A Shoot for the Stars, Aim for the Moon erős lemez, méltó emléket állít Pop Smoke-nak. Csak egy baj van vele. A sok bába közt elvész a gyerek: a legfontosabb cél marad teljesítetlen, nem igazán derül ki róla, hogy milyen ígéretes előadó volt…

Puha József

2020. 07. 13. 19:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Claudia 2020. 11. 28. 23:12
Helló asszonyom és asszonyom. Pénzügyi harcos vagyunk. A globális kredit bármilyen típusú hitelt nyújt bármely súlyos személynek 3 000,00–70 000 000,00 EUR összegben, 2% -kal. Ha komolyan gondolja, vegye fel velünk a kapcsolatot. Nézze meg a fővárosát, mielőtt döntést hozna. globalkreditsure@gmail.com. Szüksége van sürgősségi hitelre? Globális hitel ...
Margarette 2023. 09. 19. 14:43
At https://www.thingstodo-near.me , you can search for things to do, places to visit and upcoming events happening near you, and from more than 92,000 cities around the world. We have more than 350,000 places to visit, in more than 214 countries, with full information, address, phone, contact and detailed reviews with photos, albums.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sikerlemez egy kevés főszereplővel cikk képei
Pop Smoke - Sikerlemez egy kevés főszereplővelPop Smoke - Sikerlemez egy kevés főszereplővelPop Smoke - Sikerlemez egy kevés főszereplővel