Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újabb sláger rajt-cél győzelme az USA-ban

Listamustra - Újabb sláger rajt-cél győzelme az USA-ban

Egyesítette erejét napjaink két vezető amerikai rappernője, Cardi B és Megan Thee Stallion. A végeredmény, a WAP című szerzemény – a várakozásnak megfelelően – az amerikai Hot 100 csúcsán debütált.

A trinidadi anya és dominikai apa gyermekeként New Yorkban született huszonhét éves Cardi B a WAP előtt három zeneszámmal vezette már a dalok amerikai listáját: 2017-ben a Bodak Yellow (Money Moves) cíművel három, 2018-ban a két reggaetonénekessel, a Puerto Ricó-i Bad Bunnyval és a kolumbiai J Balvinnal készített I Like It cíművel egy hétig uralta a mezőnyt, valamint szintén 2018-ban a Maroon 5 Los Angeles-i popzenekar Girls Like You című felvételének a közreműködőjeként hét hétig volt első.

Listamustra - Újabb sláger rajt-cél győzelme az USA-ban

Az idén befutott huszonöt éves texasi Megan Thee Stallion is megjárta már az amerikai rangsor élét: május végén és június elején egy hétig vezetett a Savage című slágere a szintén Texasban született Beyoncé közreműködésével készült remixével.

A WAP a Hot 100 történetében a 42., idén pedig már a hetedik olyan szerzemény, amely a csúcson kezdte meg a listán való szereplést. Az idei dalok: a Toosie Slide (Drake), a The Scotts (The Scotts, Travis Scott & Kid Cudi), a Stuck with U (Ariana Grande & Justin Bieber), a Rain on Me (Lady Gaga & Ariana Grande), a Trollz (6ix9ine & Nicki Minaj) és a Cardigan (Taylor Swift) csak egy hétig tudtak az élen maradni. Értelemszerűen a nagyon várt zeneszámok landolnak a rangsor csúcsán, amelyek iránt a következő héten általában már jócskán visszaesik a kereslet. Cardi B és Megan Thee Stallion felvétele, a WAP azonban az előrejelzések szerint a jövő héten megőrzi vezető pozícióját.

Puha József

2020. 08. 24. 19:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

DD 2022. 10. 31. 11:06
speak for you. https://comprarepatenteregistrata.com/
Makaina 2023. 04. 21. 18:17
https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://comprarepatentediguida.com/ https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://rijbewijskopenb.com/ https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://comprarcartadeconducao.com/ https://acheterpermisdeconduire.com/ https://meganmainecoonhome.com/ https://deutschenfuhrerscheinkaufen.com/ https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://comprarepatentediguida.com/ https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://rijbewijskopenb.com/ https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://comprarcartadeconducao.com/ https://acheterpermisdeconduire.com/ https://meganmainecoonhome.com/ https://deutschenfuhrerscheinkaufen.com/
starlight princess 2024. 01. 31. 18:19
youtube
starlight princess 2024. 01. 31. 18:20
[url=https://www.youtube.com/]https://www.youtube.com/]/url]
starlight princess 2024. 01. 31. 18:20
https://www.youtube.com/ https://www.youtube.com/ speak for you.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Újabb sláger rajt-cél győzelme az USA-ban cikk képei
Listamustra - Újabb sláger rajt-cél győzelme az USA-banListamustra - Újabb sláger rajt-cél győzelme az USA-ban