Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Világszerte tarol Ariana Grande, az elnök

Ariana Grande - Világszerte tarol Ariana Grande, az elnök

Ariana Grande az utóbbi években még nagyobb fokozatba kapcsolt. Akárcsak tavalyelőtt és tavaly, idén is stúdiólemezzel rukkolt elő – hatodik stúdióalbuma, a Positions október 30-án jelent meg. A korong címadó dala a múlt héten a brit lista élén debütált, és ezen a héten is vezet. Az amerikai Billboard magazin Hot 100 rangsorában is rajt-cél győzelmet aratott.

A Positions a Hot 100 történetében a 45., 2020-ban pedig már a tizedik olyan szerzemény, amely a csúcson indította a szereplését. Idén ezt megelőzően október 10-én a Franchise (az előadó Travis Scott featuring Young Thug & M.I.A.), szeptember 5-én a Dynamite (BTS), augusztus 22-én a WAP (Cardi B featuring Megan Thee Stallion), augusztus 8-án a Cardigan (Taylor Swift), június 27-én a Trollz (6ix9ine & Nicki Minaj), június 6-án a Rain on Me (Lady Gaga & Ariana Grande), május 23-án a Stuck with U (Ariana Grande & Justin Bieber), május 9-én a The Scotts (The Scotts, Travis Scott & Kid Cudi) és április 18-án a Toosie Slide (Drake) nyitott az élen.

Ariana Grande - Világszerte tarol Ariana Grande, az elnök

A floridai születésű, huszonhét éves Ariana Grande az említett Rain on Me és Stuck with U mellett további két zeneszámmal landolt az amerikai Hot 100 csúcsán, 2018-ban a Thank U, Next, tavaly a 7 Rings cíművel. Az előbbivel hét, az utóbbival nyolc, az idei két duettjével egy-egy hétig uralta a mezőnyt. Ő az egyetlen, akinek eddig öt felvétellel sikerült elérnie ezt a bravúrt. Az örökranglistán mögötte tanyázók (Mariah Carey, Drake, Justin Bieber, Travis Scott) három-három dallal startoltak a legmagasabb pozícióban.

A Positions az Egyesült Királyságban is az élre érkezett meg, ott már második hete első. Nálunk is vezet, a héten a Single Top 40 csúcsán kezdett. Németországban a múlt héten a kilencedik helyre iratkozott fel, s ezúttal hármat rontva a 12. pozícióban található.

Ariana Grande a Positions Dave Meyers által rendezett videóklipjében az Amerikai Egyesült Államok elnökét alakítja.

pjozsef@zoznam.sk

Puha József

2020. 11. 09. 19:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

DD 2022. 10. 31. 11:03
speak for you. https://comprarepatenteregistrata.com/
Makaina 2023. 04. 21. 18:13
https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://comprarepatentediguida.com/ https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://rijbewijskopenb.com/ https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://comprarcartadeconducao.com/ https://acheterpermisdeconduire.com/ https://meganmainecoonhome.com/ https://deutschenfuhrerscheinkaufen.com/ https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://comprarepatentediguida.com/ https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://rijbewijskopenb.com/ https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://comprarcartadeconducao.com/ https://acheterpermisdeconduire.com/ https://meganmainecoonhome.com/ https://deutschenfuhrerscheinkaufen.com/

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Világszerte tarol Ariana Grande, az elnök cikk képei
Ariana Grande - Világszerte tarol Ariana Grande, az elnökAriana Grande - Világszerte tarol Ariana Grande, az elnök