Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Blinding Lights – a megunhatatlan

The Weeknd - Blinding Lights – a megunhatatlan

A kanadai The Weeknd slágere, a Blinding Lights még 2019 novemberében jelent meg, az Amerikai Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Németországban is a tavalyi év legnépszerűbb zeneszáma volt, és még most is, 2021 januárjában az amerikai Billboard magazin Hot 100 listájának ötös mezőnyében szerepel, a héten a negyedik helyen áll. Időközben olyan rekordot állított fel, amit nehéz lesz megdönteni.

A szintipopos hangulatú Blinding Lights harminchatodik hete található az amerikai dalrangsor ötös mezőnyében. Ilyen hosszú ideig még egy felvétel sem tanyázott az első öt között. A korábbi rekorder Ed Sheeran angol énekes 2017-es szerzeménye, a Shape of You, valamint a The Chainsmokers New York-i elektrozenei producerduó Halsey New Jersey-i énekesnővel készült 2016-os zeneszáma, a Closer volt – ezek huszonhét hétig szerepeltek a lista ötös mezőnyében.

The Weeknd - Blinding Lights – a megunhatatlan

Ha a Hot 100 tízes mezőnyét vesszük alapul, a Blinding Lights itt is rekorder, negyvenötödik hete van a TOP 10-ben. A korábbi rekordot Post Malone New York-i születésű hiphopsztár tartotta a 2019-es Circles című dalával, amely harminckilenc hétig volt a tízes mezőnyben.

A Blinding Lights The Weeknd tavaly márciusban kiadott negyedik, After Hours című stúdiólemezén található. Az album beharangozójaként elsőként a Heartless című felvételt ismertük meg, majd pár nap múlva a Blinding Lightsot. A korongról, már a megjelenése után az In Your Eyes és a Save Your Tears című szerzemények is szép sikert értek el.

A Blinding Lights tavaly áprilisban és májusban megszakítással négy hétig vezette az amerikai Hot 100 rangsort. Az Egyesült Királyságban megszakításokkal nyolc, Németországban szintén megszakításokkal tíz hétig uralta a mezőnyt.

pjozsef@zoznam.sk

Puha József

2021. 01. 25. 19:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

DD 2022. 10. 31. 11:02
speak for you. https://comprarepatenteregistrata.com/
Makaina 2023. 04. 21. 18:11
https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://comprarepatentediguida.com/ https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://rijbewijskopenb.com/ https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://comprarcartadeconducao.com/ https://acheterpermisdeconduire.com/ https://meganmainecoonhome.com/ https://deutschenfuhrerscheinkaufen.com/ https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://comprarepatentediguida.com/ https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://rijbewijskopenb.com/ https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://comprarcartadeconducao.com/ https://acheterpermisdeconduire.com/ https://meganmainecoonhome.com/ https://deutschenfuhrerscheinkaufen.com/

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Blinding Lights – a megunhatatlan cikk képei
The Weeknd - Blinding Lights – a megunhatatlanThe Weeknd - Blinding Lights – a megunhatatlan