Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Justin Bieberé az ötvenedik

Listamustra - Justin Bieberé az ötvenedik

A könnyűzene legnagyobb alakjáé volt az első, több mint negyedszázaddal ezelőtt. Az ötvenediket egy olyan előadó könyvelheti el, akit már-már úgy istenít a rajongótábora, mint azt az énekest, aki a sort elindította, s akiből időközben legenda lett.

Világraszóló szenzáció volt, hogy a zenetörténetben elsőként Michael Jackson 1995. szeptember 2-án az amerikai Billboard magazin Hot 100 listájának a csúcsán debütált a You Are Not Alone című slágerével, még akkor is, ha tudtuk, hogy az ilyen bravúr előbb-utóbb bekövetkezik és gyakori lesz, miután módosítottak a rangsor összeállításának szabályain. A You Are Not Alone sorrendben a 800. felvétel, amely elfoglalta a vezető pozíciót.

Listamustra - Justin Bieberé az ötvenedik

Manapság már korántsem szenzáció, csupán szép teljesítmény, hogy Justin Bieber a múlt szombatra (április 3.) keltezett listán rajt-cél győzelmet aratott, a zenei sajtó mégis kiemelt helyen számol be róla, mivel az ötvenedik zeneszám kezdett az élen.

Hetek óta tudtuk, hogy a kanadai sztáré lesz az ötvenedik. Egyértelmű volt, hogy a Justice című hatodik stúdiólemezét felvezető, két énekes: a kanadai Daniel Caesar és a kaliforniai Giveon közreműködésével készített Peaches című szerzemény a csúcson indít. Ráadásul az album is – a várakozásnak megfelelően – a legmagasabb pozícióban landolt. Justin Bieber a harmadik, aki egyszerre nyitott a dalok és a nagylemezek amerikai rangsorának élén. Ez elsőként tavaly a BTS héttagú dél-koreai fiúcsapatnak jött össze, december 5-én a Life Goes On című felvétellel és a Be című albummal, majd három héttel később Taylor Swift pennsylvaniai születésű énekesnőnek is sikerült ez, a Willow című zeneszámmal és az Evermore című nagylemezzel.

A huszonhét éves Justin Biebernek a Peaches a hetedik listavezető slágere az Amerikai Egyesült Államokban. 2015-ben a What Do You Mean?-nel egy, 2016-ban a Sorryval három, a Love Yourselffel két, 2017-ben két produkció közreműködőjeként: az I’m the One-nal (DJ Khaled featuring Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper, Lil Wayne) egy és a Despacito Remixével (Luis Fonsi & Daddy Yankee featuring Justin Bieber) tizenhat, tavaly az Ariana Grande floridai születésű énekesnővel készült duettjével, a Stuck with U-val egy hétig uralta a mezőnyt. Közülük a Peachest megelőzően a Stuck with U, az I’m the One és a What Do You Mean? címűekkel iratkozott fel az első helyre.

Justin Bieber az albumrangsor csúcsán a Justice előtt hét koronggal szerepelt. Az eddigi stúdiólemezeivel (My World 2.0 – 2010, Under the Mistletoe – 2011, Believe – 2012, Purpose – 2015, Changes – 2020) és két remixalbumával (Never Say Never: The Remixes – 2011, Believe Acoustic – 2013) vezetett.

pjozsef@zoznam.sk

Puha József

2021. 04. 05. 19:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

DD 2022. 10. 31. 10:59
speak for you. https://comprarepatenteregistrata.com/
Makaina 2023. 04. 21. 18:09
https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://comprarepatentediguida.com/ https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://rijbewijskopenb.com/ https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://comprarcartadeconducao.com/ https://acheterpermisdeconduire.com/ https://meganmainecoonhome.com/ https://deutschenfuhrerscheinkaufen.com/ https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://comprarepatentediguida.com/ https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://rijbewijskopenb.com/ https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://comprarcartadeconducao.com/ https://acheterpermisdeconduire.com/ https://meganmainecoonhome.com/ https://deutschenfuhrerscheinkaufen.com/

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Justin Bieberé az ötvenedik cikk képei
Listamustra - Justin Bieberé az ötvenedikListamustra - Justin Bieberé az ötvenedik