Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

3 helyzet, amiben a Rode stúdióeszközei tökéletesen teljesítenek

Bemutatjuk, miért jelentenek a Rode mikrofonok és stúdiókellékek tökéletes megoldást mind a profi, mind pedig a hobbi szinten tevékenykedő hangmérnökök, filmesek és tartalomgyártók számára.

A stúdióépítés nélkülözhetetlen kellékeit a megfelelő stúdióeszközök jelentik. A Rode márkanév egyet jelent a tökéletes minőséggel, mind mikrofonon, mind pedig egyéb kiegészítők terén. Most megmutatjuk azt, miért érdemes a Rode termékek mellett döntened, ha profi stúdió építését tervezed.

mikrofonok: 1967 óta a minőség szinonimája

A Rode egy mikrofonok és stúdiókellékek tervezésével és gyártásával foglalkozó cég, melyet 1967-ben, Ausztráliban alapították. A Rode 1994-ben kezdte meg export tevékenységét, eleinte az Amerikai Egyesült Államok irányába, majd 1998-ra már 31 országba szállítottak. Mára kiváló ár-érték arnyt kínáljon vásárlóinak. Ennek érdekében termékeiket a szakértői kidolgozottság és a minőségi anyaghasználat jellemzi, a gyártó pedig erre garanciát is vállal.

Az elmúlt évtizedekben a Rode-nak több, rangos szakmai díjat is sikerült elnyernie, a márka mikrofonjaikat pedig Professzionális és házi stúdiók: a legjobb ár-érték arányú megoldás

A Rode mikrofonok elsőszámú felhasználási területét a stúdiók jelentik. Legyen szó aprofesszionális körülmények közt is megállják a helyüket. A márka világszínvonalú stúdiókondenzátor mikrofonok széles választékát kínálja, amelyeket kifejezetten magas minőségű hangrögzítésre terveztek, ezáltal lehetővé téve azt, hogy felvételeinkből minden körülménye mellett kihozhassuk a maximumot.

A másik ok, ami miatt a márka rendkívül népszerűnek számít, nem más, mint Filmes és videós felhasználás: 2004 óta az egyik legnépszerűbb megoldás

A tökéletes hangminőség a filmes és videós munka szempontjából is létfontosságú jelentőséggel bír. mind a kezdő, mind pedig a profi filmesek számára kiváló megoldást jelentenek abban az esetben, ha tökéletes képanyag mellé kifogástalan minőségű hangsávok rögzítése a cél.

A RodeVideoMic például egy kiváló minőségű, kamerára szerelhető puskamikrofon, melyet nemcsak professzionális mivolta, de kompakt mérete miatt is imádnak a videósok. Kényelmes és sokoldalú, amely a filmkészítéssel kapcsolatos helyzetek széles skálájában kiváló megoldást jelent, ha tökéletes hangminőségre van szükségünk.

RodeEnnek csupán két feltétele van: az egyik a megnyerő tartalom, a másik pedig a megfelelő minőség.

Míg korábban az online tartalmak elkészítése során sokkal inkább a kreativitás motivált, mára a tartalomgyártók gombamód történő elszaporodásával előtérbe került a minőség is. Ha podcast műsorvezetőként vagy streamerként szeretnénk kitűnni a tömegből, tervezett RODE dinamikus mikrofon egyértelműen nélkülözhetetlen kellék, egy Pro II keverő pedig egyszerű és hatékony módját biztosítja annak, hogy mindig tökéletes minőségben közvetíthess a követőid számára. Legyen szó akár élőben zajló, akár előre rögzített adásról.

2022. 09. 01. 8:52

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

DD 2022. 10. 31. 10:55
speak for you. comprare patente di Guida
DD 2022. 10. 31. 10:56
speak for you. https://comprarepatenteregistrata.com/
Makaina 2023. 04. 21. 18:07
https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://comprarepatentediguida.com/ https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://rijbewijskopenb.com/ https://comprarlicenciadeconducir-b.com/ https://comprarcartadeconducao.com/ https://acheterpermisdeconduire.com/ https://meganmainecoonhome.com/ https://deutschenfuhrerscheinkaufen.com/

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »