Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Neo vs. MC Marcello

Neo - Neo vs. MC Marcello

A Neo együttes ideiglenesen háromtagúvá vált. A fesztiválok napjait éljük, minden hétre jut egy-egy jelentősebb. Minden héten játszik a Neo is, és a fiúk sem titkolják, hogy egyre nagyobb sikerrel. Legutóbb a soproni VOLT fesztiválon léptek fel.

A gyakorlatilag három tagúra bővült zenekar talán legütősebb koncertjei - eddig - a tokaji Hegyalja Fesztiválon és a soproni VOLT Fesztiválon voltak, ez utóbbi még a két kütyümágusnak is hozott meglepetést. Történt ugyanis, hogy a ráadásnál a jól megszokott Szűcs "Higanymozgás" Krisztián helyett a Freestylers ceremóniamestere, MC Marcello ugrott a színpadra, és csak úgy lazán lökte a vakert. Az angol csapat tagjai bár előző nap játszottak, olyannyira tetszett nekik a fesztivál hangulata, hogy úgy döntöttek, megvárják a végét, de azt senki sem gondolta volna, hogy Marcello annyira beindul a NEO-ra, hogy a végén közös jammel zárul az este.

A Neo albumára még egy kicsit várni kell,de a a Speak For Yourself című dal speciális live változatának egy részlete letölthető az együttes honlapjáról. (www.neo.hu)

2002. 07. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 07. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Neo vs. MC Marcello cikk képei
Neo - Neo vs. MC Marcello