Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Gob: egy banda a Sum 41 nyomában

Gob - Gob: egy banda a Sum 41 nyomában

A kanadai Sum 41 hónapok alatt világsztár lett. Ugyanerre jó esélye van honfitársaiknak, jelen esetben a Gob nevű rockbandának. Nézzük csak, mit érdemes róluk tudni.

Az 1993-ban alakult vancouveri punk-pop formáció hivatalosan is leszerződött az Arista nevű lemezkiadóhoz. Igaz ugyanakkor, hogy debütáló anyagának felvételeit már jóval a lemezszerződés megkötése előtt megkezdte a csapat.Kanadában továbbra is a Nettwerk cégnél maradnak.
A srácok egy los angelesi stódióban ténykednek Mark Trombino producerrel, aki például a Jimmy Eat Worlddel dolgozott ezelőtt. A munkálatok a befejezéshez közelednek. Az album cíne Foot In Mouth Disease lesz, az utókeverést augusztusban végzik, a kész anyag pedig a tervek szerint 2OO3 elején kerül a boltokba. Szeptemberben vagy októberben egy mini-LP fogja megelőzni. "Egyenesen belevágtak a srácok és másfél hónappal ezelőtt kezdték el a felvételeket." -nyilatkozta Josh Sarubin, az Arista vezető beosztású munkatársa. "Ősszel kihoznak egy EP-t , amin újabb dalok és újrakevert régi dalok lesznek, valamint néhány régebbi klipjük a leendő rajongók számára. A jövő évig még sokat turnéznak."-tette hozzá Sarubin. Amikor pedig arról kérdezték, hogy miért szerződtette le a világ "legdiszfunkcionálisabb" bandáját, csak így felelt:"Be voltam piálva."
A Gob tagsága:
Tom Thacker (gitár/vokál), Theo Goutzinakis (gitár/vokál), Craig Wood (basszusgitár), és Gabe Mantle (dob).
A banda jónéhány felvételt megjelentetett már független kiadásban, - például a Too Late c. albumot. 1994-ben a független kiadású Gob című EP-t elküldték néhány nagyobb kiadónak és kaptak is több visszajelzést: a Hollywood Records például több anyagot kért tőlük. A fiúk nem is vették ezeket a dolgokat túl komolyan. Végül a vancouveri Mint Recordsnál kötöttek ki. Eleinte sok mindent maguk csináltak, de később , ahogy főllásban kezdtek zenélni, ez már elviselhetetlen terhet rótt rájuk.
A változás akkor kezdődött el, amikor a Sum 41-nal kezdtek el turnézni Amerikában. A közös fellépések eredménye az lett, hogy albumukból az USÁ-ban kb. 2O ezret adtak el (Kanadában már aranylemezesek a fiúk).

2002. 07. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 07. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 09. 25. 0:00
Írjatok a Sum 41-ról!
Vendég 2003. 03. 23. 0:00
TÖBB SUM 41-T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MÉG!!!!!!!MÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!ÉS MA VAN ESTE 10-KOR WINTERJAM AZ MTV-N UGYHOGY NÉZZÉTEK
Vendég 2003. 08. 29. 0:00
ŐŐŐ.... izééé..... hmmmmmmmm
Vendég 2006. 05. 28. 19:54
www.hells.gportal.hu

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Gob: egy banda a Sum 41 nyomában cikk képei
Gob - Gob: egy banda a Sum 41 nyomábanGob - Gob: egy banda a Sum 41 nyomában