Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Zsédenyi Adrienn szólóban

Zsédenyi Adrienn - Zsédenyi Adrienn szólóban

Zsédenyi Adrienn, a Cotton Club Singers egykori tagja szólóalbumát tervezi. A kiváló hangú énekesnő a popzenében kíván újabb sikereket elérni. Kislemeze, a "Valahol egy férfi vár" már megjelent a Warner Music gondozásában.

Adrienn debütáló szólóalbuma szeptemberben jelenik meg. A lemezt megelőző első maxi július 16-án került a boltokba "Valahol egy férfi vár" címmel. Minőségi, igényes zenét hallhatunk magyarul, könnyű soul és R&B alapokkal ötvözve. Magas presztizsű popzenei produkció. A dalok többségének Rakonczai Viktor (R-PORT) a zeneszerzője, aki a zenei arculat kialakításában is nagy szerepet kapott.

Zsédenyi Adrienn - Zsédenyi Adrienn szólóban

Zsédenyi Adrienn A Cotton Club Singers alapító tagja, azonban 2001-ben kilépett az együttesből. Hat év alatt öt nagylemezük jelent meg, és minden évben két egész estés önálló koncert adtak a Budai Parkszínpadon és a Kongresszusi Központban. Pályája során mindíg minőségi éneklésre törekedett. 7 évig tanult hegedülni és a művészi pálya mellett diplomát szerzett, mint szociálpedagógus.

2002. 07. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 07. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 07. 29. 0:00
Frankó, de azért írhatnátok arról is, hogy a Cotton Club Singersnek azóta már a 2. lemeze jelent meg.Ez pedig egy dupla album 26. Sinatra dallal. Lásd: www.cottonclubsingers.hu
Vendég 2002. 07. 29. 0:00
Hol lesz élőben hallható, zenészekkel előadva az új lemeze Adriennek?
Vendég 2002. 08. 07. 0:00
A Cotton Club Singersről miért nincs anyag? Nem szerepel az előadók listájában, az ő Sinatra lemezükről semmilyen cikk nem jelent meg, és még sorolhatnám. Szégyen, hogy a "music.hu" honlapon több playback huszár szerepel, mint akinek köze van a zenéshez....
Vendég 2003. 05. 17. 0:00
nagyon baba csajszi ez az Adri :))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Zsédenyi Adrienn szólóban cikk képei
Zsédenyi Adrienn - Zsédenyi Adrienn szólóbanZsédenyi Adrienn - Zsédenyi Adrienn szólóban