Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney Enrique Iglesiast másolta

Britney Spears - Britney Enrique Iglesiast másolta

Britney Spears legutóbbi dala, amely Justin Timberlake-kel történt szakításáról szól, meglehetősen hasonlít egy korábbi Enrique Iglesias dalhoz. Britney amerikai turnéján többször is elénekelte már a 'My Love Was Always There' című dalt, amely elmondása szerint következő albumán szerepelni fog.

A dalban többször is Justinnal való szakítására utal, a dalszöveg az elvesztett szerelemről íródott. Csakúgy mint az a rész, amelynek szövege szinte szóról szóra megegyezik Enrique Iglesias 'Maybe' cymű dalával.
Britney:"If I had just one wish, I d go back to the moment we kissed, but no matter how hard I tried, I can t get you outta my mind."
Enrique Iglesias menedzsmentje hallva a dalt azt állítja, hogy ez egy ócska másolat. Az énekes "Maybe" című száma ugyanis szinte ugyanezt tartalmazza:
"If I had one single wish, I d go back to the moment I kissed. No matter how I try, I can t live without you in my life."
Enrique kiadója, az Interscope így nyilatkozott:"Enrique hallotta és felismerte a hasonlóságot. A szöveg szinte teljesen megegyezik és a zongorabetét is majdnem azonos. Ez egy vicc. Enrique valójában nem ideges, csak azt nem érti, hogy tud valaki ilyen szembeötlően másolni. Ugyanakkor hízelgő is egyben, hogy pont Britney másolt. Utána fogunk járni az esetnek."

2002. 07. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 07. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Britney Enrique Iglesiast másolta cikk képei
Britney Spears - Britney Enrique Iglesiast másoltaBritney Spears - Britney Enrique Iglesiast másolta