Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új mini-LP a WeezertQl

Weezer - Új mini-LP a WeezertQl

Rég nem hallottunk az amerikai Weezer nevű rockzenekarról. Nem folynak a csapból, mint egyesek.. A srácok most új mini-LP-vel jelentkeznek. Érdemes róluk néhány mondatot ejteni, hiszen Qk álltak elQ a remek "Buddy Holly" c. nótával annak idején.

A Weezer egy újabb limitált (korlátozott) példányszámú EP-vel jelentkezik még az idei nyáron, amit kimondottan csak kiskereskedelmi (értsd: függgetlen) lemezboltokban fognak forgalmazni. A címe: The Lion and The Witch. 7 számot fog tartalmazni - köztük egy élő felvételt és egy új nótát, aminek a jelenlegi munkacíme Polynesia. A korong 25000 példányban kerül forgalmazásra. "A Weezer úgy döntött, hogy valami újjal áll elQ, ahelyett, hogy csak régebbi B-oldalas és albumszámokat adnaki." - közölte Karl Koch, a banda webmestere. "Azzal a szándékkal rögzítették legutóbbi japán turnéjukat, hogy az élQ számokat felhasználhassák."- tette hozzá. Jelenleg a "Keep fishing" címq dalukat játsszák a rádiók és a mai nap fellépnek David Letterman showjában. Ugyanakkor már a boltokban a csapat új, Maladroit címre keresztelt albuma.
A Weezer 1992-ben alakult Los Angelesben. A tagok: Rivers Cuomo , Jason Croppers, Matt Sharp és Patrick Wilson. 1994-ben jelent meg azonos címq debütáló albumuk, amely kétszeres platina lett az USÁ-ban.

2002. 07. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 07. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 04. 09. 0:00
Tök szar vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ezt hidd el nekünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! amilyen szarok vagytok érdeklődötök van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új mini-LP a WeezertQl cikk képei
Weezer - Új mini-LP a WeezertQl