Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sziget 2002: kezdés tizedszer

Sziget - Sziget 2002: kezdés tizedszer

A jubileumi Sziget szervezői minden eddiginél monumentálisabb rendezvényt hoztak létre, a Kistehén már hónapok óta folyamatosan hívta fel figyelmünket selymes hangjával az idei óbudai világeseményre.

A hatás nem maradt el. A bejáratnál óriási sorok kígyóztak, sokak órákig vártak a bejutásra. A hídon bejutva rögtön megcsapott minket a feeling, mintha az a tavalyi egy hét tegnap lett volna. Idén még nagyobb lett a Bee Extrémpark, amely 12-20 óra között várja a mászni, ugrálni, repülni vágyókat. Amúgy a Sziget elrendezésében nem változott, azonban a régiek mellett még több színpad és fedett rész kapott helyet. A Pepsi Music Garden biztosít lehetőséget a Kistehén hangúaknak karaoke-éneklésre. Továbbra is, az elmúlt évekhez hasonlóan, hatalmas internet sátor működik, félórás ingyenes használattal. Minden könnyen elérhető, bejárható, talán a Metal Hammer színpad esik kissé távol a központtól. A étel-ital ismét drágult, sajnos erre számítani lehetett. 600 Ft egy egyszeri gyorskaja, ami lehet Gyros, saslik, de idén van olcsóbb, olaszos megoldás is, igaz ez csak átmeneti megoldás az éhezőknek. A Sziget város tökéletesen felépült, mindent megtalálunk ami kell, és azt is ami nem feltétlenül, csak pénztárcánk bírja.
A fellépők névsora sokak szerint gyengébb az előző évekhez képest. Ezt nagyrészt azért érzhetik így a laikusok, mert idén már nem csak a nagyszínpad műsora vonzhatja a látogatókat, sok kisebb helyszín is világsztárokat vonultat fel. A mezőny így eloszlik, a jobb műsorokból, fellépőkből jó ha a negyedét el tudjuk csípni. Az idei év egyik legnagyobb neve, a The Cure produkciója vonzotta legjobban a tömeget. Sajnos a koncert kezdetekor szakadni kezdett az eső, így ez visszavett valamelyest a hangulatból, de az amúgy is kissé melankólikus zenekarhoz illett ez az időjárás. Reméljük a továbbiakban nem ver meg az égi áldás.
A music.hu minden nap friss hírekkel, beszámolókkal jelentkezik a Szigetről, figyeljétek az oldalt!

Gab

2002. 08. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2002. 08. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 08. 01. 0:00
Én nagyon szeretnék elmenni egyszer a szigetre, mert még soha nem voltam. Másrészt az egyik legnagyobb bulinak tartom. Majdnem olyan, mint Woodstock, csak a hippik hiányoznak.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sziget 2002: kezdés tizedszer cikk képei
Sziget - Sziget 2002: kezdés tizedszerSziget - Sziget 2002: kezdés tizedszer