Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sziget - Metal Hammer Színpad: színtiszta fém

Sziget - Sziget - Metal Hammer Színpad: színtiszta fém

A tavaly debütáló színpad idén is egész estés programmal várja a rock, metal fanokat, vagy bárkit aki kíváncsi a hazai fémzene élmezőnyére és egy-két nemzetközi sztárbandára. A nagy helyen fekvő rock-block önálló területet képez a Sziget csücskében.

Kaja, pia, bőrcuccok, fekete pólósok tömkelege. Az ország legtöbb metal arca gyűlik itt össze egy egész héten át. A program meg ütős és nívós. Természetesen a névadó újság, és mostmár kiadó által támogatott zenekarok mind fellépési lehetőséget kaptak, és ezek mellett számos nemzetközileg és országosan ismert banda is.
Az első nap a Zero-G kezdett, de a közönséget igazán a Dirty Dance társasága pörgette fel. Meglepően sokan ismerték a szövegeket, Csipa jó frontember, akit a Hoolingans-ből már jól ismerhettek. Meglepetésként Kalapács Józsi is beugrott egy szám erejéig, aki ugyanezen nap 23 órától nyomta a show-t. Ő a legnagyobb rocker Magyarországon, mindenhol ott van, mindenhová meghívják. Az első estéből itt ennyit sikerült elcsípnünk, hiszen várt a többi helyszín, több tucat programmal.

Gab

2002. 07. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2002. 08. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
2002. 08. 01. 0:00
Csak a motorosokról felejtettél el beszélni.
Vendég 2002. 08. 05. 0:00
Angyal Nekem tetszik az írásod. Igaz, egy kicsit elfogult vagyok mert itt fölöttünk a kép jobb szélén basszgitárral a kézben, az én vagyok. De tényleg tetszik a cikk. Siminek üzenem, sok motoros volt kinnt. Voltak klubosok és voltak privátok, de én képviseltem minden érintettet. Sziasztok.
Gab 2002. 08. 06. 0:00
Na ez jó! Az érintett is pont olvassa a cikket, ez igen! Amúgy látásból biztos ismerjük egymást.
Vendég 2002. 08. 06. 0:00
Angyal Hello Gábor! Elképzelhető, hogy ismerjük egymást. Jó lenne valahogy felvenni a kontaktot, mert érdekelne pár dolog. Ha gondolod nézz fel a lapunkra: dirtydance.net

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Sziget - Metal Hammer Színpad: színtiszta fém cikk képei
Sziget - Sziget - Metal Hammer Színpad: színtiszta fémSziget - Sziget - Metal Hammer Színpad: színtiszta fém