Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hétvégi sztárözön és nézőcsúcs a Szigeten

Sziget - Hétvégi sztárözön és nézőcsúcs a Szigeten

A szombati nap sem múlt el sztárok és változatos programok nélkül. Stereo MC’S, és Pulp itt, Cesaria Evora ott, Dub Wiser koncert, hagyományőrző léggitárverseny – csupán néhány a változatos programok közül. Szombaton nagy tömeg gyűlt össze: a Szigeten 58 ezren voltak!

Az előző napok után újabb kormánytag látogatott szombaton a Fesztiválra. A Sziget Net rétjén Kovács Kálmán informatikai miniszter járt. A Sziget.hu sátrában körülbelül 100 számítógépet éjjel-nappal ingyen használhatnak a sziget-userek. Ugyanitt a NET réten folyamatosan épült tovább a pc szemét szobor. Az informatikai minisztérium sátrának tematikus programsorozatának keretében pedig az online média művészet kapta a hangsúlyt. Igazi csemegét kínált a Színház és Táncsátor is. A Plovdívi Állami Bábszínház Hamlet előadása alapjául nem csupán az eredeti Shakespeare-darab, hanem a híres amerikai humorista, Richard Armor „Shakespeare görbe tükrön keresztül”-je is szolgált.

Sziget - Hétvégi sztárözön és nézőcsúcs a Szigeten

A Pepsi Nagyszínpadon vasárnap a Tankcsapda után a Die Toten Hosen játszik, a világzenei helyszínen Natacha Atlas várja a nagyérdeműt. A Roma Sátorban a jazz „manouche” stílust képviselő francia Trio Moreno és Marina Django Reinhardt zenéjét keltik életre. A Durex Táncdalfesztivál sátorban vasárnap Szűcs Judith, hétfőn Komár László, kedden Pataky Attila lép fel. A WAN2 pódiumon vasárnap taraj
szépségverseny, hétfőn Kistehén táncdalfesztivál lesz s itt a programok sorát az I. WAN2 Pókember hasonmásverseny zárja.

Fotók: Jónap Gergő

Jónap Tamás

2002. 08. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2002. 08. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hétvégi sztárözön és nézőcsúcs a Szigeten cikk képei
Sziget - Hétvégi sztárözön és nézőcsúcs a SzigetenSziget - Hétvégi sztárözön és nézőcsúcs a Szigeten