Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Az idő változik, de Dopeman marad

Dopeman - Az idő változik, de Dopeman marad

Évek óta a Sziget állandó vendége Mr.Dopeman, a funky zene nepper. Idén már csak önállóan láthattuk, hiszen Ganxsta Zolee-tól való szétválását követően megújult zenekarával, szólóban járja az országot.

Új lemeze, az Országház fantomja visszafogottabb szövegekkel, de ugyanakkor húzós alapokkal ássa be magát hallójáratainkba. A Dope koncertek jó példák arra, hogy is kell nyomni ezt a ''gengszter szart''. Kicsi Tyson, azaz Váradi Józsi, Dope-ot kisegítve lökte végig a szövegeket. A repertoár az új lemez nótáiból és a már jól ismert régebbi klasszikusokból állt. A teltházas buli végén még visszatapsolták Dopemant és zenekarát. Ha a Kartel az őszre ígért következő lemezével nem tud nagyot dobni, akkor a Pityinger tesók végképp bemutathatnak a konkurenseknek!

Gab

2002. 08. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2002. 08. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 08. 29. 0:00
Dopeman egy igazi színfolt a magyar zenében. Olyan színfolt, mint a szép fehér ruhán egy gusztustalan pörköltfolt. Van, de semmi haszna sincs. Azzal, hogy belekáromkodik a mikrofonba és játssza az agyát, még semmit nem tett le az asztalra. Hihetetlenül kemény srácnak érzi magát, de amúgy egy nímand, és érzésem szerint csak a szája jár. Tucatember.
Vendég 2002. 08. 29. 0:00
Dopemannak semmi koze a magyar hiphophoz, csak az a baj, hogy ezt csak o nem veszi eszre. Hat ez van, amig lesznek "ilyenek" addig sajnos a magyar hiphopnak nincs jovoje...
Vendég 2004. 12. 04. 1:04
miert mi a magyar hiphop zene te buzi?a bankos vagy a kibaszott fanka vagy 6 core fuckin crackers??ilyen buzikat nem erdemes hallgatni,nagy szarok semmit sem ernek

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Az idő változik, de Dopeman marad cikk képei
Dopeman - Az idő változik, de Dopeman maradDopeman - Az idő változik, de Dopeman marad