Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elvis Presley válogatásalbum ősszel

Elvis Presley - Elvis Presley válogatásalbum ősszel

Elvis Presley ősszel megjelenő válogatásalbuma várhatóan az év legnagyobb eladott példányszámmal rendelkező lemeze lesz. Elvis Greatest Hits albuma a HMV szakértője szerint könnyen felülmúlhatja a Beatles Anthology című dalgyűjteményét.

Az album, amely Elvis legsikeresebb No 1 dalait gyűjti össze, szeptember 23-án jelenik meg, Presley halálának 25. évfordulójára.
"Az Elvis CD-nek nagy vonzereje lesz." - állítja Castaldo, a HMV szakértője. "A potenciális rajongókat két irányzatra oszthatjuk. Vannak a tényleges rajongók, akik minden olyat megvásárolnak, amely kiadásra kerül, és vannak a fiatalabbak, akik a JXL remix által ismerték meg igazából Elvist. Ez teszi menővé Elvist az új generációnak. A fiatalabb hallgatóknak ő csak egy név, akit most már tudnak valamihez vonatkoztatni. "
Castaldo elmondta, hogy a Beatles albumnak is nagyon nagy varázsa volt, de azt várja, hogy Elvis lemeze még ezt is felülmúlja majd.
"Nemes verseny lesz, sokban hasonlít ez a 60-as évekre."

Az Elvis Presley-hez kapcsolódó ereklyékből, lemezekből és egyéb tárgyakból befolyt áruforgalom az elmúlt évben egyébként 37 millió dollárra tehető. Ezzel Elvis vezeti a már elhunyt hírességek eladásaiból összeállított slágerlistát. Csak a JXL remix hozott egyébként 4 millió $ bevételt. A listán Elvist John Lennon követi 20 millió dollárral.

2002. 08. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 08. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elvis Presley válogatásalbum ősszel cikk képei
Elvis Presley - Elvis Presley válogatásalbum ősszel