Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Fear Factory: A thrash gyár újra dolgozik?

Fear Factory - Fear Factory: A thrash gyár újra dolgozik?

Váratlan fordulat! A 90-es évek legendássá nőtt zenekara, a Fear Factory tavaly bejelentett feloszlását követően nem sokáig hagyták állni a brutál gépezetet. Sőt, rögtön új albumról érkeztek hírek! Lehet hogy mégsem kell eltemetnünk őket?

Burton C. Bell, Christian Olde Wolbers és Raymond Herrera komolyan elgondolkodott azon, hogy még egy nagylemezt adnak ki. Teszik ezt a gitáros, Dino Cazares nélkül, akit a többiek szerint az a felelősség terhel, hogy vitákat szított a csapaton belül, ami a Fear Factory feloszlásához vezetett. A banda többi tagja most a jelek szerint megint szövetségre lépett, azt azonban hangsúlyozták, hogy turnéról szó sem lehet. Számtalan projekt van viszont a tarsolyukban, amelyeket még szeretnének megvalósítani. Ehhez első lépésük a megjelenés előtt álló korong. Az anyaggal a Roadrunner Records vezetőit keresték meg, míg többi tervük megvalósításához valószínűleg más kiadókkal is szerződést fognak kötni. Várhatjuk hát a futurisztikus elemeket sem nélkülöző banda különlegesen kidolgozott újabb csapását! Kérdés csupán, hogy a fő zeneszerző, Dino nélkül mire mennek a fiúk? Izgatottan várjuk!

Gab

2002. 08. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2002. 08. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 05. 19. 0:00
az új FF album király lett! Hallani, hogy nem csak Dino volt az aki a számokat írta, hanem a többiek is kivették a maguk részüket. Igazi nagy vissaztérés, bár szerintem több ének lehetne!
Vendég 2004. 08. 29. 0:00
Imádom őket!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Fear Factory: A thrash gyár újra dolgozik? cikk képei
Fear Factory - Fear Factory: A thrash gyár újra dolgozik?