Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Király Linda amerikai szerződése

Király Linda - Király Linda amerikai szerződése

Király Linda a Szerelem utolsó vérig című film betétdalával robbant be a hazai könnyűzenei életbe. Lindát pillanatok alatt megismerte az ország. A 19 éves énekesnő gyermekkorát az Egyesült Államokban töltötte, azonban két éve hazatért. Most ismét a tengerentúlra kacsintgat, ugyanis lemezszerződés előtt áll.

Amerikában már öt dalt elkészített Linda és az őt segítő produceri csapat. Nem ismeretlen névről van szó, hiszen Király Linda "executive producere" az a Denzel Foster, aki dolgozott már többek között az En Vogue-gal, Madonnával, és a nálunk alig, Amerikában azonban népszerű Tony Toni Tone nevű együttessel is. Linda elmondta, hogy nagyon pozitív fogadtatásban volt része, és mindenki (vokalisták, zenészek, producerek) segíti őt a minél eredményesebb munka elérésében. Ehhez a producer még garantál 1 millió dollárt is, amelyből a lemez készül majd. Linda párhuzamosan szeretné építeni mind a hazai, mind a nemzetközi karrierjét. Hazánkban ezen a héten jelent meg új kislemeze, a Club Song. A dalban közreműködik Pain is, akit 3 éve a "Szex vajon mi?" című számával ismerhettünk meg. Az amerikai lemez stílusában különbözni fog a magyartól, az R&B-t ötvözik majd a magyar zenei motívumokkal.

2002. 08. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 08. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 08. 25. 0:00
kamu az egész!
Vendég 2002. 08. 25. 0:00
rohadt kurva!
Vendég 2002. 08. 26. 0:00
Nagyon jó hangja van a lánynak, úgy hogy nem tudom mit mocskolódik Guest! Nincs túl sok olyan magyar énekesnő (egy kezemen meg tudom számolni) akiknek csak megközelítően is ilyen jó hangjuk van. Hajrá Linda!PIB
Vendég 2002. 12. 30. 0:00
jó hangja van. nagyon is!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Király Linda amerikai szerződése cikk képei
Király Linda - Király Linda amerikai szerződése