Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Falusi Mariann és Lang Györgyi közös lemeze

Padödö - Falusi Mariann és Lang Györgyi közös lemeze

Augusztusban megjelent a Pa-Dö-Dő új nagylemeze. Hivatalosan. Vagyis mégse!!! Mert ez az album nem az az album. Györgyi és Mariann már évek óta tervezgetik, hogy egyszer eléneklik a saját dalaikat, ami igazán csak nekik tetszik, amit nem kell senkivel sem egyeztetni, még a művész társsal sem.

Mégis egy tizennégy éve működő, jól bevált munkát nehéz, egyik pillanatról a másikra szétválasztani. Talán ezért született meg, ez a semmihez sem hasonló szólólemez(ek). Együtt, mégis külön. A Pa-Dö-Dő már csak ilyen. Hét Marivan felvétel. Hat Györgyivan felvétel. Négy Közösvan felvétel. Egy KarraOKÉvan felvétel. Ez ugye összesen tizennyolc. Ez most egy lemezen. Tizennyolc kiskavics, aminek a legfőbb célja, hogy mosolyt csaljon az arcokra. Az együttesnek készült dalok között (itt kell felhívni a figyelmet az „Utazz velünk”, a „Gyere vissza hétfőn” és a „Kirepült valami az ablakon” dalokra, melyek az előzetes tesztek alapján igen jól szerepeltek) találunk egy, a Pa-Dö-Dő dalokhoz szokott füleknek, furcsa dalt, amit egykoron az A.E. emlék BIZOTTSÁG adott elő, és ami a „Már megint” ez a depresszió címet kapta. A feldolgozások között szerepel még egy Cher és Urban Cookie Collective dal magyarosított verziója. Az új albumot beharangozó első kislemezen három felvétel található. Összesen két dal. Nem, nem történt elírás. Galla Miklós: Bence című dalába ugyanis mindkét lány beleszeretet és felénekelte azt saját stílusában, hogy mindenki megtudja, mennyire mást és mást látnak egy-egy dalban.

Padödö - Falusi Mariann és Lang Györgyi közös lemeze

A maxi fődala, egy közös alkotás, ami a „Költözzünk össze” címet kapta. Ebből a dalból készült a lemez bemutatkozó klipje.

Jónap Tamás

2002. 08. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2002. 08. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 04. 17. 0:00
Összeszakad a szinpad alattuk ha nem csinálják meg dupla vastagra a tartó rudakat
2003. 06. 28. 0:00
Szasztok. Lehet ezzel a musichuval mp3-akat keresni, vagy hiába regisztráltattam magam?
Vendég 2004. 02. 09. 0:00
Én azért szoktam kimenni a koncertre mert szeretem nézni a sonkákat és a szalonnákat!Majd beiratom őket a Shobert Norberthez hogy foggyanak .Egyébként a zenéjük egy köteg szar!!!!
Vendég 2004. 05. 28. 0:00
ez a 2 buzi kurva! nem is értem mit kébzelnek magukrol. a györgyi nevezteü senki mert az egy senki nem is tud énekelni csak üvölt a szinpadon mint egy elmebeteg. a müsor vezetésük botrány szar. az egész produkcio egy fáradt szar. soha nem volt jo csak talán más mint a többi és ebböl ennyi pénzt csinált két dagatt nö aki annyit nem ad magára hogy lefogyon. és jönnek a hülye dumájukal hogy ök igy érzik jol magukat. siralmas mikor egy ember már annyit hazudott hogy a saját arcáb is belehazudik .a szomoru az mikor már elhisszi a hazugságot..

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Falusi Mariann és Lang Györgyi közös lemeze cikk képei
Padödö - Falusi Mariann és Lang Györgyi közös lemezePadödö - Falusi Mariann és Lang Györgyi közös lemeze