Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Óriási volt buli a Faithless főszereplésével a SAP Csarnokban

Faithless - Óriási volt buli a Faithless főszereplésével a SAP Csarnokban

Csütörtök este a SAP Csarnok újból megtelt bulizókkal az esti órákban. Telt házról nem beszélhetünk, de aki jelen volt az eseményen maradandó élménnyel lett gazdagabb. A magyar fellépők (Draft, Neo, Slam Jr) is nagyszerű produkciókkal rukkoltak elő. Ilyen magasszintű koncertekből kellene minnél többet itthon rendezni, ahhoz, hogy a magyar party kultúra igazán nagyot tudjon fejlődni.

A SAP Csarnok bejáratánál 8 darab fémdetektoros kapu és elegáns ruhába öltözött biztonságiak fogadtak bennünket, belül pedig több büfé közül választhattunk gyomrunk korgásának enyhítésére. A hatalmas épület végében magasodott a 21. század követelményeinek megfelelő technikával ellátott színpad. Minden készen állt egy kifogástalan bulihoz.

A közönséget a Draft és a Szűcs Krisztiánnal (Heaven Street Seven) kikerekített Neo hozta kellően felfokozott állapotba. A két magyar formáció látványos és táncos lábakat megmozgató előadással tették emlékezetessé az estet.

Faithless - Óriási volt buli a Faithless főszereplésével a SAP Csarnokban

A bemelegítés után 11 óra magasságában hatalmas ováció közepette színpadra lépett a világhírű és töretlen népszerűségnek örvendő Faithless. A számok hangulati szempontból váltogatták egymást, hol egy borús-melankólikus, hol egy pörgösősebb, táncosabb darab következett. Szép sorjában elhangoztak az ismertebb slágerek, mint például az "Insomnia", a "Salva Mea" és a "We Come One". Majd 1 órás játék után levonult a komplett zenekar gitárostul, dobostul. Maxi Jazz nem sokat váratott magára és közönség állandósuló tapsviharát ő sem bírta sokáig a színfalak mögött, így hamarosan következhetett a ráadás, mikor is sazbály szerűleg szétrobbantotta a hangulat a csarnokot: nem is kell mondanom, hogy a "God Is a Dj" okozta a módfelett eufórikus hangulatot, zárásnak nem is lehetett volna jobb számot találni.

Ekkor sajnos mindenkinek realizálnia kellet, hogy a koncert után egész egyszerűen megfeleződött a társaság: csütörtöki napról lévén szó, aki pénteken még munkába akart állni, annak muszáj volt hazamennie, hogy másnap ne legyen teljesen használhatatlan. Így történt meg, hogy Sister Bliss amúgy rendkívül profi előadását már kevesen tekintették meg. Slam Jr – Tűz albumának exkluzív bemutatója következett, tüzes táncosokkal és zsonglőrökkel. Sajnos ez a produkció így élőben nekem hihetetlen monotonnak tűnt, de a tömeg igen nagy hányadát ez különösebben nem izgatta, a csarnokot akkor már csak félig megtöltő embersereg folyamatosan táncolt és pörgött.

Életem egyik legmeghatározóbb koncertje volt az augusztus 24.-i esemény, igaz ez javarészben a Faithless-nek köszönhető.

Simon Péter

2002. 08. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2002. 08. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 09. 04. 0:00
A Faithless jó volt, de a körítés ATOMGÁZ!!!
Vendég 2003. 01. 17. 0:00
Szerintem nagyon COOL!!!
Vendég 2004. 01. 27. 0:00
A kurva anyatokba lehet megnezni a tobbi albumot az eloadoktol!!!!JO lenne ha nem csak egyet mutatanatok szoposok Csicska szar ez az oldal
susu 2004. 08. 09. 0:00
Szerintem elég szar, de a Mass Distruction király!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Óriási volt buli a Faithless főszereplésével a SAP Csarnokban cikk képei
Faithless - Óriási volt buli a Faithless főszereplésével a SAP CsarnokbanFaithless - Óriási volt buli a Faithless főszereplésével a SAP Csarnokban