Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Eminem vs N*Sync & Moby

Eminem - Eminem vs N*Sync & Moby

Chris Kirckpatrick, az N*Sync énekese ki szeretné békíteni Eminemet és Mobyt, akiknek szópárbajától hangos hetek óta a világ popsajtója. Chris, akire Eminem sértő szavakat zúdított "Without Me" című 4 MTV VMA nyertes számában, egyfajta békebíró kíván lenni, és követeli, hogy béküljenek ki.

"Kedvelem Eminemet, bírom Mobyt is. Miért nem lehetnénk akkor barátok?" - mondta Chris az MTV-nek. "Szórakozzanak velem, gúnyoljanak ki engem, nem érdekel."

Mint hírt adtunk róla, legutóbb az MTV díjkiosztóján Eminem ismét "beszólt" Mobynak. Miután átvette a neki járó díjat, ezt mondta:"...és a díjat ajánlom annak a Moby nevű csajnak is." Ezt harsány füttyszó követte a nézők soraiból. Eminem pedig ahelyett, hogy levonult volna, bíztatta a közönséget:"Fütyüljetek csak lányok! Megütöm azt az embert a szemüvegével együtt!"

Annak ellenére, hogy három kategóriában is jelölést kapott, az N*Sync díj nélkül távozott:"Ez szívás. Ez volt eddig a legrosszabb VMA. Nem nyertünk semmit. Mindenki azt mondja, hogy megtiszteltetés, ha jelölnek, de ez nem így van. Mi nyerni szerettünk volna." - mondta Chris Kirckpatrick

2002. 09. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 09. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
2003. 01. 16. 0:00
Szerintem tök jo fej lehet az EMINEM...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Eminem vs N*Sync & Moby cikk képei
Eminem - Eminem vs N*Sync & Moby