Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Animal Cannibals:új album 09. 09-én 09 órakor!

Animal Cannibals - Animal Cannibals:új album 09. 09-én 09 órakor!

A sasszeműek bizonyára észrevették, hogy az A.C. első lemezének címe négy szóból (Fehéren fekete feketén fehér), a második háromból (Reggel, délben, este), a harmadik kettőből (Kés, villa) és a legutoljára megjelent album pedig egy szóból állt (Remiksz). A rossznyelvek azt beszélték, hogy a banda itt be is fejezi áldásos tevékenységét.

Mint, az kézzel foghatóan, szemmel láthatóan és füllel hallhatóan kiderül: a történet a visszaszámlálás után, csak most kezdődik el igazán. Talán, fogalmazzunk úgy, hogy az eddigi dalok időszámításunk előtt készültek, jött a 2000.év, a múlt lezárult, és most soha nem látott aktivitással, erővel és korszakalkotó újításokkal bizonyítják újra tehetségüket, valamint hihetetlen pozitív gondolkodásukat a XXI. század költői: Qka MC és Ricsipí.
A máig is Józsefvárosban lakó, időközben rengeteg tapasztalatot szerző rapperek mostani produkciója egyértelműen jövőbe mutató, merész, de egyben hagyományaihoz és elveihez ragaszkodó is.
1998-ban jelent meg utoljára nagylemezük, de nem hagyták fülbemászó slágerek nélkül a tisztelt nagyérdeműt. A mai napig nagy kedvencnek számítanak: Kixeretik, Csak karácsony, Hangya a gatyában, Mindenki azt akarja. Ezek a dalok már "megágyaztak" az új album sikerének, de idén még három dallal szeretnék bebiztosítani a 2002. szeptember 9-én 9 órakor megjelenő lemezük aranylemezzé válását.
A kislemezek és klippek tervezett megjelenése: 2002. június (már nyomul: Soha többet együtt-közreműködik a Nyers zenekar), 2002. szeptember (É.J. közreműködik: Sub Bass Monster), 2002. november (Mindent lehet, a címadó dal). A hangfelvételek augusztus végén teljesen befejeződtek. A megszokott kannibál slágerek mellett helyt kaptak közös dalok is (Sub Bass Monster, Anima Sound System, Ladánybene 27, Warpigs, Roy és Ádám, stb.).
Összességében, ennél sohasem volt biztosabb a siker. Garantáltan nagyot fog durranni az A.C. ötödik nagylemeze! Bár, sok riportban az A.C. dupla lemezt ígért, ez a szimpla korong egyáltalán nem szimpla (sőt, minden cd tokban két korong van! Lásd: később). A változás oka, az időközben teljesen átalakult lemezpiac illetve az a tény, hogy annyi ötlet jött szembe, hogy csak három lemezen tudnának kiteljesedni az emberevők elképzelései. Így, a rajongók dupla lemez helyett trilógiát kapnak (kezdésként az első részt).
Tudvalevő, hogy manapság elég drága minden hanghordozó, ezért az A.C. úgy döntött, hogy visszaadja a CD árát! Hogyan? Minden cédé tartalmaz egy plusz papírkorongot is, mely három részre van felosztva. Az egyik rész egy 2500 Ft értékű tiszteletjegy az Animal Cannibals Szuperkoncertre, ami az Orczy kertben kerül megrendezésre 2003. június 6-án. A másik harmad egy sorsjegy, amellyel kitöltés és visszaküldés után 999 ajándékot lehet nyerni (sorsolás havonta), sőt, mindenki, aki visszaküldi ezt a �regisztrációs cetlit� levélben friss információkat, koncert dátumokat és akciókról szóló értesítést kap. A harmadik rész egy egyharmad CD, vagyis aki a trilógia következő két részéből is megőrzi és visszaküldi ezt a kupont, az ajándékba kapja az Animal Cannibals legújabb lemezét.
(Warner Music)

2002. 09. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 09. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 04. 11. 18:55
semi külnös

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Animal Cannibals:új album 09. 09-én 09 órakor! cikk képei
Animal Cannibals - Animal Cannibals:új album 09. 09-én 09 órakor!