Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Pink - Charlie negyedik angyala

Pink - Pink - Charlie negyedik angyala

Készül a Charlie's Angels (a legújabb sorozat) második része. A főcímdalt pedig Pink énekli majd. A rap-punk énekesnő a hétvégén még egy díjjal távozott az MTV Video Music Awards gálájáról, most pedig a filmzene mellé - állítólag - még egy kis szerepet is bezsebelt magának.

A Charlie's Angels újabb része csak jövőre, 2003-ra készül el. Nekünk valószínűleg még egy évet várnunk kell rá, mivel az amerikai bemutatót június 20-ra tűzték ki. A forgatások már elkezdődtek, és egy picit meg is nyugodhatunk, hiszen mind a három angyal (Drew Barrymore, Camaron Diaz és Lucy Lui) igent mondott az újabb életmentő glória-szerepre. Ahogy Demi Moore is. Igaz ő egy boszit testesít majd meg a filmvásznon, és ha söprűje nem is lesz, gonosz csintalanságaival sok borsot tör majd a lányok orra alá.
A "Halo"-ban (ez a film alcíme, magyarul kb.: napgyűrűt, holdudvart jelent) egyébként Matt LeBlancot is láthatjuk majd, és még Mary-Kate valamint Ashley Olsent is. (Ugye emlékszünk még a két pici ikerlányra a Bír-Lakból? Nos azóta felnőttek...)

comCATfuture

2002. 09. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

comCATfuture 2002. 09. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 07. 26. 0:00
marha jo lesz szerintem ha hég filmben is lesz egyszerűen elmondhatatlan hogy milyen szuper!!! biztos jobb lesz mint amit BRITNEY próbálkozott!!!! SZÉKESI EVELIN

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Pink - Charlie negyedik angyala cikk képei
Pink - Pink - Charlie negyedik angyalaPink - Pink - Charlie negyedik angyala