Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hatalmas buli a Time Square-en

Bon Jovi - Hatalmas buli a Time Square-en

Több mint 100,000 ember gyűlt össze szeptember 5.-én, New York egyik legnépszerűbb terén, hogy láthassák Bon Jovi-t, Eve-t, Alica Keys-t és Enrique Iglesias-t. A rendezvény apropóját az NFL (amerikai foci – rögbi) idény kezdete és a szeptember 11.-i katasztrófa áldozataira való emlékezés adta.

Az esemény idejére lezárták a forgalom elől a helyszínt. A biztonság rendkívül alapos volt, több ezer rendőr vigyázott a szórakozni vágyókra. „Próbálunk optimisták lenni” mondta Bon Jovi a koncert előtt. „Szeretnénk New York és lakosai rugalmasságát megünnepelni, és megmutatni a világnak, hogy hálásak vagyunk az együttérzésükért és az imáikért.

Bon Jovi hű maradt gondolataihoz, és koncertjét az ’America The Beatiful’ című számmal zárta, mialatt a közönség egy hatalmas USA zászlóban gyönyörködhetett.

A fellépés végén Bon Jovi-t egy helikopter repítette magasba, amely átszállt a New Yersey Ginats rögbi csapat stadionja felett. Az óriások a San Francisco 49ers ellen küzdöttek, és a mérkőzés félidejében Bon Jovi és csapata újabb koncertet adott a nézők legnagyobb örömére.

A következő héten New York egy monumentális esemény sorozattal kívánja emlékezetessé tenni az első évfordulóját a szeptember 11.-i katasztrófának.

Simon Péter

2002. 09. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2002. 09. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hatalmas buli a Time Square-en cikk képei
Bon Jovi - Hatalmas buli a Time Square-en