Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Notorious megbízásából ölték meg Tupac Shakur-t, állítja az L.A. Times

2pac - Notorious megbízásából ölték meg Tupac Shakur-t, állítja az L.A. Times

A fenti kijelentést olvasva, akik figyelemmel kísérték eddig a rapper halálának históriáját, most nem lepődnek meg. Az L.A. Times szerint B.I.G. biztosította a fegyvert és a pénzt a gyilkossághoz, hogy végezhessen ellenfelével, Tupac Shakur-al 1996-ban.

A Times egy 2 részes tanulmányban mutatta be az elmúlt napokban 2pac halálának a körülményeit (az 1. rész szeptember 6.-án, a 2. szeptember 7.-én látott napvilágot).

Nézzük, mit állít a Times: Orlando Anderson, a Southside Crips banda tagja, leütötte és kirabolta 2pac egyik testőrét. Válaszlépésként Shakur tábora összeverte Anderson-t Las Vegas-ban, Mike Tyson bokszmérkőzésének a napján, azaz 1996. szeptember 7.-én. Anderson feldühödött, és Shakur legnagyobb ellenfelét, Notorious B.I.G.-t hívta segítségül: B.I.G. 1 millió dollárt és egy fegyvert adott Anderson táborának, a Cripsnek, hogy végezhessenek Tupac-el.

A történet további részét már mindenki ismeri. Shakur és a Death Row lemezkiadó főnöke, Marion Knight hazafelé tartottak Vegas-ból egy fekete BMW-vel, amikor hirtelen eléjük vágott egy Cadillac és tüzet nyitottak rájuk. Shakur-t négy találat érte és meghalt; Knight könnyeb fejsérülésekkel túlélte a támadást.

Teltek-múltak az évek, Anderson-t egy bandaharcban, ismeretlen körülmények között megölték, de nagy valószínűséggel a rendőrség végzett vele. Válaszul Tupac halálára B.I.G.-t is megölték, 19997 márciusában. Ezalatt Knight kihasználta Shakur népszerűségét a megjelent újabb és újabb lemezekkel, tudta ugyanis, hogy 2pac hamarosan elhagyta volna a Det Row-t.

A Los Angeles Times újságírója, Chuck Philips abban reménykedett, hogy a haláleset ötödik évfordulójára sikerül megjelentetni a szóban forgó írását. A mai nap a 6. évforduló.

Simon Péter

2002. 09. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2002. 09. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 09. 10. 0:00
2Pac emléke örökké él és élni is fog és akik szerették azok tudják ,hogy B.I.G is benne volt valamennyire
Vendég 2002. 09. 20. 0:00
nagyon,szeretem mégmindig.
Vendég 2002. 09. 25. 0:00
A téma után érdeklődők tisztában voltak ezekkel a tényekkel. Azt is sokan sejtették, hogy B.I.G se nagyon ellenezte volna, ha valaki azt ajánlja neki, hogy kinyírom ezt a suttyót. :) De lehet, hogy ez csak ismét egyfajta figyelem felkeltő, ám bizonyítatlan felvetés, mármint hogy B.I.G-nak köze lett volna a gyilkossághoz. Amikor Vegasban Andersont mgverték, utána csak pár óra telt el az autós lövöldözésig, így elég hihetetlen, hogy Anderson megverése után B.IG felajánlja órákon belül ezt az összeget. Felhívta volna őt Anderson, hogy " Te, figyi, összevertek Pac-ék, lelőném, ha adnál kis zsetont és fegyvert! " . ??? ( és a fegyvert elküldte fénypostán vagy mi? ) :))) Egyszóval ...háááááátttt.....????!!!!
2002. 10. 01. 0:00
2Pac egy isten volt.Az is marad mindig.Aki rappernek mondja magát az ismeri és ha nem is bírja a zenéjét legaláb tiszteli. Tupac szelleme legyen Veletek!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Notorious megbízásából ölték meg Tupac Shakur-t, állítja az L.A. Times cikk képei
2pac - Notorious megbízásából ölték meg Tupac Shakur-t, állítja az L.A. Times