Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A BMG kirúgta Puff Daddy-t!

Puff Daddy - A BMG kirúgta Puff Daddy-t!

Puff Daddy szeptember 7.-től nem a BMG kiadó oszlopos tagja. A Sun tegnap megjelent cikke szerint, Puff túlzottan anyagias és ellentmondásos egyénisége volt a távozás oka. Daddy elképedt a döntés hallatán. A Sony és a Universal viszont máris tárt karokkal várja az amerikai rappert.

P Daddy megküzdött a világsikerért a 90es évek közepén, olyan slágerekkel, mint például a Notorious B.I.G. halálának emlékére készített I’ll Be Misiing You című dal. De hamarosan megemelkedtek kiadásai, az életstílusa elképesztően fényűző lett, és pazarló követeléseivel, méregdrága videóival sikerült kivívnia a BMG haragját. 25 zenekart szerződtetett le az ő és saját kiadója által anyagilag támogatott Bad Boy labelhez, de a siker elenyésző volt.

Puff Daddy - A BMG kirúgta Puff Daddy-t!

A sztár egyik közeli barátja elmondta: „Ne írják őt még le, meg van a kellő tehetsége és akarása ahhoz, hogy újra a pop csillagai között emlegethessük. Hamarosan visszatér!”.

Azért vannak jó hírek is Daddy háza táján: a távozás híre után közvetlenül, máris komoly érdeklődés mutat a Sony és a Universal kiadó is, hogy soraiban láthassa a fekete rappert.

Simon Péter

2002. 09. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2002. 09. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 10. 14. 0:00
P.Diddy elismert énekes,de meg kell mondan őszintén, hogy B.I.G. után szokatlaln volt őt hallgatni!Én is szeretem őt, de mégis az EAST-SIDE KIRÁLY : Marad NOTORIUS BIGGIE!
Vendég 2002. 10. 26. 0:00
Ő a legjobb a szakmában srácok!!!
Vendég 2002. 11. 09. 0:00
hajra fradi
Vendég 2002. 11. 15. 0:00
P.Diddy az egyik kedvencem a sok rapper közül.Sztem nem csak az I'll misiing you-val ért el nagy sikereket hanem legalább olyan jó, ha nem jobb a My best friends.Szóval le a kalappal.Diddy a király, B.I.G. után!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

A BMG kirúgta Puff Daddy-t! cikk képei
Puff Daddy - A BMG kirúgta Puff Daddy-t!Puff Daddy - A BMG kirúgta Puff Daddy-t!