Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Madonna után Betty Love - új album szeptemberben

Betty Love - Madonna után Betty Love - új album szeptemberben

Modern zene, akusztikus gitárbetétekkel. Erről hirtelen Madonna legutolsó stúdióalbuma, a Music jutott eszembe. Az a stílus, akkor bejött. Szeptemberben azonban már Betty Love szeretne a gitárbetétes második szólóalbumával a slágerlisták élére kerülni. Ez nem lesz nehéz. Náksi és Brunner mellett most új dalszövegírókkal is gazdagodott a sikercsapat.

Betty Love második szólóalbumának előhírnöke, a Tőled szép című maxi már augusztusban napvilágot látott. Latinos dallam, modern zenei alapokra ültetett akusztikus gitárbetétek jellemzik - hűen ragaszkodva a már megszokott fülbemászó dallamossághoz. Az új stúdióalbum szeptemberben kerül a boltokba. Náksi Attila és Brunner Zsolt mellett most új dalszerzők (.pl.: Jutasi Tamás, Harmath Szabolcs) is segítettek Bettynek,aki szintén írt szövegeket az új korongra. Így a 10 dalból álló album rendkívül sokszínű lett, több lassú dal is felkerült rá.
Betty Lovenak első szólólemezével folytatta a Soho Partyban elért sikereket. Ennek egyik bizonyítéka, hogy tavaly a Bravo Otto-díjátadáson 2001 legjobb énekesnőjének járó címmel tűntették ki.

comCATfuture

2002. 09. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

comCATfuture 2002. 09. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Madonna után Betty Love - új album szeptemberben cikk képei
Betty Love - Madonna után Betty Love - új album szeptemberbenBetty Love - Madonna után Betty Love - új album szeptemberben