Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Liam Gallagher házasodik!

Oasis - Liam Gallagher házasodik!

Az Oasis frontembere a szeptember 12.-én napvilágot látott hírek alapján, feleségül veszi Nicole Appleton-t, az All Saints korábbi tagját. Az énekesnő a ’Fantasy’ című új számának bemutató turnéján mutatta meg a sajtónak az eljegyzési gyűrűt, és hozzátette: „Sohasem voltam még ilyen boldog!”. Az Oasis, Liam magánéletében történt hirtelen változások következtében lemondta manchesteri koncertjét.

A The Sun szepetember 13.-án jelentette be, hogy a pár ezen a hétvégén jegyezte el egymást. Gallagher a jelek szerint nem tudott eleget tenni korábbi kijelentésének, mert miután előző feleségétől, Patsy Kensit-től 2 évvel ezelőtt elvált, bejelentette, hogy soha többet nem adja házasságra a fejét.

A nem várt esemény következtében az Oasis lemondta manchesteri fellépést, mivel félő volt, hogy Liam képtelen lesz a koncerten részt venni.

Simon Péter

2002. 09. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2002. 09. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 10. 18. 0:00
Nem rosszindulatból, de a Blur brit pop terén sokkal királyabb, mint az Oasis, az is volt régen is. Bár lehet, hogy az ő zenéjük is jó, de nem az én esetem... Na, szijjasztok

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Liam Gallagher házasodik! cikk képei
Oasis - Liam Gallagher házasodik!