Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Eminem első filmje óriási siker

Eminem - Eminem első filmje óriási siker

Még el sem készült Eminem új filmje, a 8 mérföld (8 Mile – magyar bemutató: 2003. január 23.) máris ódákat zengenek róla a kritikusok, a közönség pedig álló ovációval ünnepli. Hogy miként lehetséges ez?

Úgy, hogy a Torontói Filmfesztiválon már bemutatták a produkció első, nyersre vágott változatát, miközben az alaposságáról híres Curtis Hanson rendező szinte beköltözött a vágószobába, hogy a film teljesen kész legyen az amerikai, novemberi bemutatóra. Eminem filmje azonban, amelynek története az ő hányatott gyermek- és ifjúkorát dolgozza fel, még így is lenyűgöző hatást tett a nézőkre. A legtekintélyesebb filmes szaklap, a Variety vezető kritikusa, Todd MacCarthy – akinek a véleményét szinte szentírásnak tartják filmes berkekben – nagy sikert jósol, mert szerinte a 8 mérföld „hihetetlen energiájával és kőkemény valóságábrázolásával mindenkit levesz a lábáról”. A dicséreteivel általában igencsak fukarkodó ítész abban látja a film fő erényét, hogy „lefegyverzően szórakoztató módon mutatja be, hogy az utcákon miként vette át a hatalmat a rap, és még azokkal is megérteti ennek az irányzatnak a leglényegét, akik eddig nem szerették Eminemet és mindazt, amit képvisel”.

Eminem - Eminem első filmje óriási siker

A 8 mérföld egy dühös fiatal rapper – természetesen Eminem játssza – egy hetét mutatja be, amely fordulatot jelent az életében. A főhős alkoholista édesanyját Kim Basinger alakítja.

Jónap Tamás

2002. 09. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2002. 09. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 09. 24. 0:00
Szerintem jó
Vendég 2002. 09. 27. 0:00
Vendég 2002. 10. 02. 0:00
Király
Vendég 2002. 10. 11. 0:00
marha király a cikk de a legjobb EMINEM

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Eminem első filmje óriási siker cikk képei
Eminem - Eminem első filmje óriási sikerEminem - Eminem első filmje óriási siker