Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos-koncertek!

Ákos - Ákos-koncertek!

Ákos ismét útra kel! Októberben két koncert is várja a rajongókat. A fővárosiaknak pedig ismét vonatra kell ülni, ha Ákos új dalát élőben szeretnék látni és hallani! Az "Alig hitted"-turné folytatódik!

Ákos eddig minden ígéretét betartotta. Kis késéssel, de elkészült a "Hűség"-lemez angol változata, és az új stúdióalbum is születőben. Még a nyár elején kijött az első maxi, az "Alig hitted". Kuriózumként Ákossal a Balaton-part több pontján találkozhattunk nyáron. Most viszont - amíg nincs a boltokban a lemez - sportcsarnokokba költözik a zenekar. A turné két végállomása Győr és Székesfehérvár.

október 4., péntek: Győr, Városi Sportcsarnok, 19.00

október 5., szombat: Székesfehérvár, Videoton Oktatási Központ, 19.00

Ne felejtsétek el megírni, milyen volt!

comCATfuture

2002. 09. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

comCATfuture 2002. 09. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 09. 22. 0:00
Igazi csemege lehet majd ám de én sajnos nem mehetek el (állandóan közbe jön valami de ami késik az nem múlik) a koncertekre viszont a lemezzel kapcsolatosan, talán tudjátok, hogy okt. 30.-án országos megjelenés, de szept. 23.-án hétfőn az ákos web-áruházában meglehet rendelni és az album címe: ÚJ TÖRVÉNY. Nekem a conquistador demo megvan és egyszerűen állati, de mivel az alig hitted is megvan ezért a conquistador live is megvan az egész. Halkan megjegyzem mint egy észrevételként mondom el, hogy a koncert verzió sokkal lágyabb mint az album verzió ami történetesen nem baj, de szeretem amikor sokkal rockosabb a koncert mint a studió album. Mindenkinek békessék szevasztok!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ákos-koncertek! cikk képei
Ákos - Ákos-koncertek!