Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Chili Bianco elégedett

Chili Bianco - A Chili Bianco elégedett

Az ősz egyik nagy ígérete a spanyol zenei gyökerekből táplálkozó Chili Bianco. Ilyen lendülettel, ennyire hitelesen hazánkban még senki nem közelített a latin zenéhez, melyből nemcsak a romantikus hangulatokat, hanem a féktelen jókedvet is sikeresen emelte át popzenéjébe a duó.

A Várkuti Ch. B. Zsolt (gitár, ének) és Kerényi Chico Ákos (ütős hangszerek) alkotta formáció a Gipsy Kings hagyománytisztelő megközelítését keresztezi a Ricky Martin által tökélyre fejlesztett latin pop hangzással. Ebbe a - leginkább az első kislemezre másolt Ibiza és a címadó dal által fémjelzett - elegybe aztán rengeteg különleges hangulatú szerzemény fért a csapat tekintélyes repertoárjából: Az ördög lánya ízes cigány hangulatok és Marc Anthony jellegű vokáltémák óriási ötvözete, a Chicago szinte rappelős betétekkel tűzdelt pörgős maffia-történet, a Szamba és a Bűvös tánc túlfűtött nyári nóta, a Holdfény és a Bombázó gondtalan jókedvet sugárzó felvétel, míg a Visszatérsz és a Szerelmes dal mély érzéseket szabadjára engedő lírai kompozíció. E 10 dal mellett Az ördög lánya és az Ibiza két kiváló remix-változata is megtalálható az "Elégedett" című albumon.

2002. 09. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 09. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 04. 04. 0:00
Az a baj, hogy nem tudom legrabbelni a CD-t, mert védelemmel van ellátva, de! sikerült, és közre is adnám: tehát isobuster-rel beolvassuk a CD-t, és image file-t készítünk, majd az image-t a daemon tools-ba beolvastatva onnan legrabbeljük. Ez egy egyszerű példa a védelem kijátszására. Engem el kellett volna hogy tántorítson a CD védelme, de mivel nagyon király zenéről van szó, emiatt muszály volt megtennem... :-)))) Geri

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Chili Bianco elégedett cikk képei
Chili Bianco - A Chili Bianco elégedett