Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Bon Jovi lendületbe jött

Bon Jovi - A Bon Jovi lendületbe jött

Boltokban a Bon Jovi új anyaga. A Bounce a zenekar nyolcadik stúdióalbuma, a Bon Jovi eddig több mint 92 millió albumot adott el világszerte. Ezzel a lemezzel valószínűleg átlépik a 100 milliós álomhatárt is. 12 vadontúj dal, jellegzetesen bonjovis stílusban, de 2002-re hangolva, többségében húzós rock dalokkal.

Az új album kapcsán egy remek kezdeményezésre is sor került, a Bon Jovi az első nagyobb zenekar, amely az új anyaguk vásárlóinak egyedülálló juttatásokat kínál: kiemelt koncertjegy- felajánlásokat, és meg nem jelent dalokat.
Az új album minden példánya egyedi PIN kódot tartalmaz. Mindenki, aki megveszi az albumot, regisztráltathatja ezt a kódot a www.bonjovi.com oldalon. Ezáltal automatikusan tagja lesz az American XS programnak, amely számos lehetőséget kínál: elsőként juthatnak koncertjegyekhez, meg nem jelent dalokhoz, játékokhoz, sőt egyes koncerteken felmehetnek a színpadra is.
A kezdeményezés külön érdeme, hogy az American XS tagság ingyenes. Regisztrációkor minden American XS tag különleges ajándékot kap: üzenetet a zenekartól, egy exkluzív, meg nem jelent dalt, amelyet letölthet, képernyővédőt és belépést a Bon Jovi Insider-be.

2002. 09. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 09. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Bon Jovi lendületbe jött cikk képei
Bon Jovi - A Bon Jovi lendületbe jöttBon Jovi - A Bon Jovi lendületbe jött