Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

HS7 lemezbemutató koncert

Heaven Street Seven - HS7 lemezbemutató koncert

Október 12-én mutatja be Budapesten a tavasz végén megjelent Kisfilmek a nagyvilágból című albumát a Heaven Street Seven. Lemezbemutató koncert, ahogy mondani szokás.Az új HS7-album dalait a zenekar a nagy nyári fesztiválok mindegyikén játszotta már, ám ez a koncert a Kisfilmek igazi, nagy élő bemutatója.

A rendezvény Budapesten, a már ismert koncerthelynek számító, több mint 1000 néző befogadására képes, most felújított, a város bármely pontjáról nappal (sőt még éjjel) is könnyen megközelíthető pesterzsébeti Csili Művelődési Házban kerül sor.

A lemezbemutatóra a zenekar vizuális látványosságokkal is, színpadi és nézőtéri díszlettel, valamint különleges fénytechnikával készül, továbbá felbukkannak majd többen az albumon vendégeskedő artisták közül (többek közt a quimby-s Varga Livius és a másfeles Lukács Levente). A lemezbemutató koncert két vendégzenekara a Hiperkarma és a Műszaki Hiba, a HS7 koncertje után pedig DJ-k nyomják a talp alá valót (eképpen a beatzenétől hevült közönség hajnalig szórakozhat és hörpölheti a konty alá valót).

2002. 09. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 09. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

HS7 lemezbemutató koncert cikk képei
Heaven Street Seven - HS7 lemezbemutató koncert