Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sterbinszky népszerűbb mint valaha

Sterbinszky - Sterbinszky népszerűbb mint valaha

A népszerű DJ mostanság nem unatkozik, ami számunkra csakis egyet jelenthet, mégpedig azt, hogy – noha véget ért a nyár – jó bulikban ezentúl sem lesz hiány. Erről többek között az őszi-téli AXEtázis-turné gondoskodik, amely elsősorban Sterby legújabb dupla mixlemezét hivatott bemutatni.

A trance szerelmeseit bi-zonyára megörvendezteti az a hír, hogy – habár az albumra a címadó dal kivé-telével kizárólag house számok kerültek fel – a bulik zenei palettája az ő igé-nyeiket is ki fogja elégíteni; erre Tranzident jelenléte a garancia, aki a turné mind a 14 helyszínére elkíséri Sterbyt. A szerzőpáros ugyanis arra gondolt, hogy miután a stúdióban teljes közöttük az összhang, miért ne terjesztenék ki ezt a si-keres együttműködést a DJ-pultra is.

Ugyanezt tervezi a Sterbinszky-Tranzident duó a sokak által oly régóta hiányolt Trance Club-ban is, amely hamarosan ismét megnyitja a kapuit, igaz megválto-zott helyszínen, mégpedig Sterby új budapesti rezidenciáján, a Pacha-ban. Arról azonban egyáltalán nincs szó, hogy a lemezlovas végleg megvált volna eddigi székhelyétől, a Bank Dance Hall-tól, csak mostantól – a Trance Club mellett – minden páratlan hónapban a Pacha-ban jelentkezik egész éjszakás PLAYMATE bulijaival, míg a páros hónapokban továbbra is a Bank vendégeinek tartogatja a jobbnál-jobb zenéket.
A DJ-fellépések mellett zeneszerzőként is újabb szép sikereket könyvelhet el magának Sterby. A Tranzident-tel közösen komponált Gates of Mind című szá-mot az amerikai Provocative Music megjelentette egy válogatáslemezen, és ugyanez a kiadó a dal bakeliten, illetve maxi CD-n való piacra dobására is ké-szül. Ennek várható időpontja 2002. október 22. Tehát a Gates of Mind a tenge-rentúlon is tarol, ennek egy másik ékes bizonyítéka, hogy szeptember elején fel-került egy a kanadai Ottawa/Hull körzetében tevékenykedő DJ-k, illetve az otta-ni klubok által összeállított toplistára.

Az AXEtázis című legújabb Sterbinszky-Tranzident szám a jelenleg egyetlen előadói csengőhang, amely letölthető a Pannon GSM honlapjáról.

Simon Péter

2002. 09. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2002. 09. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 10. 07. 0:00
NEm tudja vki leírni hogy meddig tartanak a számok az AXETázis mind2 cdjén?
Vendég 2002. 10. 18. 0:00
Sterby egy nagyképű fasz... és kész.
Vendég 2002. 11. 03. 0:00
A véleményem,hogy végre lesz egy olyan DJ-je Magyarországnak akit az USA-ban is elismernek és méltán lehetünk büszkék rá,mert szerintem nagyon jó a zenéje.
Vendég 2002. 11. 05. 0:00
Sterby jo fej és kész...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Sterbinszky népszerűbb mint valaha cikk képei
Sterbinszky - Sterbinszky népszerűbb mint valaha