Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ms Dynamite:mesterhármas

Ms Dynamite - Ms Dynamite:mesterhármas

Ms Dynamite folytatta idei bámulatos sikersorozatát, ezúttal a Londonban tartott Mobo Awardson "robbantott". Dynamite három kategóriában bizonyult a legjobbnak:legjobb kislemez ("It Takes More"), legjobb új előadó, valamint a legjobb brit előadó.

Ms Dynamite olyan előadókat előzőtt meg a legjobb single kategóriában, mint Nelly, Ja Rule, vagy Fat Joe. Miután átvette a díjakat, elsősorban a So Solid Crew-nak mondott köszönetet, akik mindvégig mellette voltak.Ashanti vehette át a legjobb R&B előadónak járó díjat, megelőzve Alicia Keys-t, Ms Dynamite-ot, Ushert és Tweet-et, míg a Neptunes bizonyult a legjobb producernek. Mis-Teeq söpörte be a legjobb Garage előadónak járó címet. Alicia Keys érdemelte ki a legjobb albumért járó díjat, Michelle Williams bizonyult a legjobb Gospel énekesnek és hogy teljes legyen a hölgysiker Aaliyah-t díjazták a legjobb video kategóriában.

2002. 10. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 10. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
2002. 10. 04. 0:00
Ms Dynamite végre befutott! Kár, hogy csak most ismerik meg az emberek, mert azt hiszik, hogy egy újabb "csitri"... Pedig Ms Dy már akkor is szövegelt, mikor idehaza még senki sem hallott angol rap-et!
2002. 10. 22. 0:00
nekem az a véleményem hogy ő egy nagyon jó csaj(és jó a zenéje)
Vendég 2008. 02. 17. 16:40
Szeretném letölteni a Mesterhármas c. CD-t, amely Fásy Ádám +2 zenés társa közrenműködésével készűlt. E-mail: t67zoltan@freemail.hu

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ms Dynamite:mesterhármas cikk képei
Ms Dynamite - Ms Dynamite:mesterhármasMs Dynamite - Ms Dynamite:mesterhármas