Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Scott Henderson új lemeze október 6-tól az európai boltok polcain

Scott Henderson - Scott Henderson új lemeze október 6-tól az európai boltok polcain

Scott Henderson új lemeze Well To The Bone címmel jelenik meg október hatodikán. A Tribal Tech gitárosa legfrissebb felvételén blues-gyökereihez tér vissza. A Well To The Bone-on a legendás ’60-as ’70-es évek blues-rock zenei világa keveredik Henderson jazz iránti vonzalmával, mindez a művész modern hangvételében.

„A puszta tény, hogy a felvételen vokál hallható, a Tribal Tech-től teljesen különböző dimenzióba helyezi a Well To The Bone-t.”-állítja Henderson. „Noha a számok egyértelműen a blues-hoz állnak közel, nem tradicionális zene szólal meg, formailag sokkal modernebbek a szerzemények.” Az új korong minden bizonnyal számos rajongót fog meghódítani a fiatal blues-rock kedvelők táborából.

Laczkó Krisztián

2002. 10. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Laczkó Krisztián 2002. 10. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 12. 16. 0:00
Sajnos az én hibám, hogy a Tribal Tech-et sem ismertem eddig, és a Scott Henderson lemezt is csaK "vakon" vettem, de annál nagyobb volt a meglepetés és az élmény. Mindenkinek ajánlom, aki különleges gitárhangzásra, és a blues zenén jóval túlmutató blues-ra vágyik. Nálam 5*.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Scott Henderson új lemeze október 6-tól az európai boltok polcain cikk képei
Scott Henderson - Scott Henderson új lemeze október 6-tól az európai boltok polcainScott Henderson - Scott Henderson új lemeze október 6-tól az európai boltok polcain