Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

„Alig hitted”: Ákos új lemezének első slágere diFormátumban

Ákos - „Alig hitted”: Ákos új lemezének első slágere diFormátumban

Ákos a forradalmi diTechnológiát használja nemsokára megjelenő lemezén, az „Alig hitted” c. számának remix-változatában. Az „Új törvény” elnevezésű lemezre kerülő tizenegy dal mellett ez egy valódi zenei csemege lesz a rajongóknak, hiszen a dal ebben a formátumban szinte végtelen variációban meghallgatható.

A Digitális Improvizáció (egyszerűbben: di) egy új zenei forma, melynek segítségével egy dalnak töbezer verziója tárolható és lejátszható. A zeneszerző által meghatározott korlátokon belül véletlenszerűen épül fel újra és újra a dal, így a végeredmény változik ugyan, ám semmi zeneileg kiszámíthatatlan, zavaró tényező nem jelentkezhet. Ákos pályafutása során 26 lemezt készített el, melyek közel egymillió példányban keltek el. Amióta szólókarrierbe kezdett, csillogó színfoltot képvisel a magyar zeneiparban határozott zenei elképzeléseivel és ezek professzionális megvalósításával. Sokatmondó lírája, erős gitárriffek és groove-ok bizonyítják, hogy nem véletlenül került a hazai sztárok élvonalába, s hogy ennek az albumnak a szerzeményei is a slágerlisták csúcsán fognak landolni.

Az „Alig hitted” c. dal di változata kizárólag az „Új törvény” című lemezen lesz megtalálható. Ákos egy régebbi szerzeményéből is készül jelenleg egy diVerzió, amely ingyenesen, a www.akos.hu és a www.digimpro.com oldalakról lesz elérhető

Jónap Tamás

2002. 10. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2002. 10. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 10. 07. 0:00
Szokásos!
Vendég 2003. 10. 30. 0:00
Szerintem jó cikk.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

„Alig hitted”: Ákos új lemezének első slágere diFormátumban cikk képei
Ákos - „Alig hitted”: Ákos új lemezének első slágere diFormátumban