Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Slayer: Hallójárati Terror Lombardo-val!

Slayer - Slayer: Hallójárati Terror Lombardo-val!

Hogy mit jelent a Slayer? Ultra vad, kíméletlen zúzda, egy misztikus jelenség mely vérlázító, de mégis azonosulásra késztető. Ember feletti koncert teljesítményekkel, immár 20 éve, változatlan stílusban és lelkesedéssel!

A God Hate Us All albumukkal ismét a széles nyilvánosság elé kerültek, de nem csak a szokásos botrányukkal, mely ezúttal a lemez borítójával volt kapcsolatos, hanem egy olyan minőségű lemezzel, ami megérdemelten került az általában divatzenéket felvonultató slágerlisták élére.
Idén nyáron már ellátogattak hozzánk, mely igazi különlegességnek számított, ugyanis a zenekar egykori klasszikus dobosa, Dave Lombardo segítette ki a csapatot.
Bolygónk egyik legintenzívebb és legjobb dobosa a napokban jelentette be, hogy marad a Slayerben, és a következő lemez is vele készül. Dave Lombardo emellett az Apocalyptica új lemezén is vendégeskedik majd. Akik kicsit is jártasak a műfajban, azok minden bizonnyal nagy örömmel fogadják a már-már istenségként tisztelt zenész bejelentését.

Gab

2002. 10. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2002. 10. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 10. 07. 0:00
Nagyon örülök,hogy egy ősi tag fog újra dobolni a Slayerben ennél jobb hírt nem is lehetett volna írni.Végre a régi lessz a banda,gondoltam,hogy nem bírja sokáig ki a SLayer nélkül ez várható volt.Gábor nem tudom,hogy tudsz-e esetleg olyanban segíteni,hogy a bandának sok kalóz lemeze van amit neten is hírdetnek a honlapjukon,hogy ebből,hogyan és hol lehet beszerezni jópárat.Én még csak 7dbra tudtam szerttenni,de én a teljességre vágyom Slayerrel kapcsolatban.Ha tudsz esetleg egy aranybányát ahol ezeket a lemezeket be lehet szerezni,kérlek írd meg nekem.A pesti koncertek is érdekelnek.Címem deadskinmask@freemail.hu.ELőre is köszönöm a segítséget.Németh Róbert Vp.
Gab 2002. 10. 07. 0:00
Hi! Hú, akkor úgy néz ki, te jóval jártasabb vagy a témában mint én, már a mail címedből is látom hogy nagy Slayer fan vagy. Nekem csak a sorlemezek vannak meg. Meg van egy Castle Donnington Monsters Of Rock1992 lemezem 6 remix dallal, de gondolom ezzel nem mondtam újat. Sajnos kalóz témában nem tudok segíteni. Esetleg a neten cím alapján rá tudsz keresni a kalóz felvételekre. Üdv.: Gábor.
Vendég 2002. 10. 31. 0:00
Dave Lombardo kibaszott kemény!!!
2003. 03. 03. 0:00
Lombardo egy faszfej ez már biztos. A Hate Eternal dobosa sokkal jobb! A Cryptopsy dobosa mellett elbújhat Lombardo! Úgyhogy csak ne istenítsétek OK?? Amúgy a Slayerrel nincs gond, mindig hozzák a formájukat.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Slayer: Hallójárati Terror Lombardo-val! cikk képei
Slayer - Slayer: Hallójárati Terror Lombardo-val!Slayer - Slayer: Hallójárati Terror Lombardo-val!