Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mark Knopfler új lemeze

Mark Knopfler - Mark Knopfler új lemeze

Alig két éve jelent meg Mark Knopfler előző albuma, az óriási sikert aratott "Sailing To Philadelphia", amelyből világszerte három és fél millió példány fogyott. A "The Ragpicker s Dream" egy pompás és jellegzetes folytatása Mark csodálatos karrierjének.

"A lemezre jellemző egyfajta akusztikusság, de valójában azokról a dolgokról írtam, amiről mindig is szoktam. Arról ami már gyerekkoromban is bántotta a szívemet és ez most is aktuális mert valójában semmi sem változott."

"Életem során mindig is sokat válroztattam a helyem és mindig is érdekelt az, ahogy a zene terjed. Egyfajta transzkontinentális útvonalat lehet megfigyelni. A zene az Egyesült államokba utazott, majd visszajött, ír dalok, skót dalok, angol dalok és európai dalok. A felvételeket leginkább Amerikában készítettük ugyanazzal a bandával, akikkel 1996 óta dolgozom. A "The Ragpicker s Dream" igazi, vidéki amerikai dalokat tartalmaz. Teljesen célszerű volt, mivel és Guy Fletcher (billentyű) Angliából származom, Jim Cox (zongora) kaliforniai, a többi sráccal pedig az Államok közepén találkoztunk. "

Az első single a "Why Eye Man" című dalból jelenik meg. Érdemes a kislemezt is beszerezni, hiszen szerepel rajta a "Small Potatoes", amely az albumra nem került fel, valamint két koncertfelvétel:So Far Away, Speedway At Nazareth.

2002. 10. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 10. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 10. 15. 0:00
Az utóbbi 10 év eddigi legjobb Knopfler lemeze: The Ragpicker's Site - A Magyar MK/DS honlap: http://www.extra.hu/knopfler
Vendég 2004. 07. 02. 0:00
akinek van Mark Knopfler MP3-ja az a toozok@yahoo.com ra küldjön már vagy adjon címet ahonnan le lehet tölteni. Thx

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mark Knopfler új lemeze cikk képei
Mark Knopfler - Mark Knopfler új lemeze