Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Náksi és Brunner: tragédia egy diszkóban

Náksi és Brunner - Náksi és Brunner: tragédia egy diszkóban

Hazánk két legnépszerűbb lemezlovasa Tápióbicskén, a Dream klubban lépett föl a múlt hét végén, az álomparty azonban majdnem szörnyű tragédiával végződött! Történt ugyanis hogy a fantasztikus hangulatban többen nem bírtak magukkal és föl akartak mászni a hangfalak tetejére táncolni.

A professzionális hangtechnika azonban nem erre volt kitalálva, nem bírta a terhelést és a hangfalak a táncparkettre zuhantak hatalmas robajjal, amely még a 2 dj által okozott hangorkánban is jól hallható volt. A technikusok és a biztonságiak a helyszínre rohantak, mert mindenki attól félt, hogy valaki esetleg megsérült. Azonban a szerencsének köszönhetően a balesetet minden közelben táncoló fiatal sérülés nélkül úszta meg és a buli még nagyobb energiával folytatódott a hangfalak fölállítása és rögzítése után. A klub tulajdonosai elmondták a buli után, hogy még soha nem fordult elő, hogy valaki a hangfalakra akart volna felkapaszkodni, valószínűleg a hangfalak rögzítése ezt a terhelést már nem bírta. Hozzátették még, hogy a több mint egy éve nyílt megaklubban ezen az estén csúcs mennyiségű látogató volt kíváncsi Náksi és Brunner fellépésére.

A 2 dj hatalmas sikert aratott, hiszen aktuális slágerük ("Nézz az ég felé") mellett bemutatták a november elején boltokba kerülő CLUB SANDWICH 4 című mixalbumukat is!

Jónap Tamás

2002. 10. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2002. 10. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 10. 20. 0:00
Honnan Lehet letölteni Náksi és Brunner Nézz az égfelé című számát segítsetek vagy küldjétek el a slipknot3@freemail.hu-ra előre is köszi
Vendég 2002. 10. 21. 0:00
Nincs zene halgatás?
Vendég 2002. 10. 24. 0:00
sok marha állat nem tud nyugton maradni¢¢
Vendég 2002. 11. 02. 0:00
Kissé gagyi ez az oldal ,tehát csövi......

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Náksi és Brunner: tragédia egy diszkóban cikk képei
Náksi és Brunner - Náksi és Brunner: tragédia egy diszkóban