Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

In-Grid, a filmcsillagról elnevezett énekesnő

In-Grid - In-Grid, a filmcsillagról elnevezett énekesnő

In-Grid a híres filmcsillagról, Ingrid Bergman-ról kapta a nevét, ugyanis a lány szülei nagy mozirajongók. A kis Ingridet rengeteg filmes élmény érte, amíg eldöntötte, énekelni akar. A filmek felkorbácsolták és felkeltették a vágyát, hogy erős érzelmeket közvetítsen az embereknek.

Eleinte sok mindennel próbálkozott, színészkedett, festett, de később véglegesen tudatosult benne, hogy a zene hat rá a leginkább.
Először helyi szinten énekelt szülőföldjén, Észak -Olaszországban és egyre híresebb és ismertebb lett. Amikor a színpadra állt, mindenkit lenyűgözött energikus és színes hangjával. Ekkor figyelt fel rá két nemzetközileg is elismert producer, Larry Pignagnoli és Marco Soncini és megkérték, énekeljen fel egy dalt nekik egyik stúdiójukban. Ez a volt a „Tu Es Foutu”, amely egy csapásra megváltoztatta az olasz lány életét. A dalt, mely mára igazi szuperslágerré nőtte ki magát, először tavaly októberben, a rangos Amszterdam Dance Event-en hallhatta a szakma, de lemezkiadója, az Energy Production (ők adták ki korábban Whigfield-et és Ann Lee-t) csak idén nyáron mutatta be szerte Európában. A „Tu Es Foutu” szinte minden országban azonnal felkerült a toplisták élére (Görögországban, Olaszországban, Ukrajnában, Hollandiában és Oroszországban No. 1 jelenleg is), Magyarországon is a legjobb tíz között szerepel a chartokon és klubokban. In-Grid nemrégiben elkészítette a dal angol változatát is „You Promised Me” címmel, melyet jövő év elején fognak bemutatni Angliában. Addig az eredeti francia nyelvű slágert élvezhetjük, melyhez a csinos énekesnő remek tengerparti videoklipet is forgatott.

Jónap Tamás

2002. 10. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2002. 10. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 06. 10. 0:00
Jó cikk, habár kicsit több adat lehetne benne In-Gridről. Y
Vendég 2003. 10. 02. 0:00
Kifejezetten útálom In-Gridet de a cikk az jó.
Vendég 2004. 01. 20. 0:00
Az egyik kedvencem ez a lyány, és a cikk is jó, csak már régi
Vendég 2004. 02. 19. 0:00
Mi a vééleményem!A cikk szar + a csaj is!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

In-Grid, a filmcsillagról elnevezett énekesnő cikk képei
In-Grid - In-Grid, a filmcsillagról elnevezett énekesnő