Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elmaradnak az idei Quimby koncertek

Quimby - Elmaradnak az idei Quimby koncertek

Az egészségnél nincs fontosabb. Bármekkora közhely, de igaz. Nincs annál tehetetlenebb helyzet, mint amikor az ember lánya az egyik legkedvesebb zenekarát hónapokig nem láthatja. De mindennek oka elég komoly. Elmaradnak sajnos az idei Quimby koncertek, a miértet a zenekar levelében olvashatjátok:

"SAJNÁLATOS HÍRREL KELL, HOGY SZOLGÁLJUNK!
TIBOR EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTÁNAK ISMÉTELT ROMLÁSA MIATT KÉNYTELENEK VAGYUNK LEMONDANI AZ ÖSSZES MEGHIRDETETT KONCERTÜNKET. AZ, HOGY A QUIMBY MIKOR, MILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZT ÉS MILYEN FORMÁBAN ÁLL ÚJRA SZÍNPADRA, MÉG KÉRDÉSES. MEGÉRTÉSETEKET ISMÉTELTEN KÖSZÖNJÜK ÉS MARADUNK TISZTELETTEL,
A QUIMBY"

Bízzunk a legjobbakban, remélhetőleg jövőre újult erővel, teljes egészében láthatjuk a zenekart.

kárpátidia

2002. 11. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

kárpátidia 2002. 11. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 11. 06. 0:00
Ha a Tibinek a drog tett be, akkor dühös vagyok rá. Nemtom, miért nem szakít már a durva szerekkel, nem lenne jó túladagolás miatt elveszíteni egy ilyen tehetséges embert! Ha elhatározza, biztos tudna tisztább életet élni. Ehhez sok sikert kívánok, és természetesen mielőbbi gyógyulást!
Vendég 2002. 11. 10. 0:00
sírnom kell... biztos, van valami ebben a drog-izében. Azért sajnálom a dolgot. Nagyon remélem felépül a Tibi, és jövőre újult erővel koncertezik tovább eme nagyszerű zenekar!!
Vendég 2002. 11. 13. 0:00
GYÓGYUL MEG TIBI!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2002. 11. 17. 0:00
Minden vakószínűséggel drog van a dologban...Dehát bizonyos, hogy ezen művészemberek nagyrésze, a többi együttesből is él ilyen mámorító szereken.Ha nem drogoznak,alkoholisták.Persze az életvitelükhöz hozzátartozik mindez,meg koncerteken a jó hangulathoz is hozzásegítik mind az együttest, mind a rajongókat ezek a szerek.Emiatt nem ítélem el se Tibit, se más zenészeket, csak mértékkel kéne betépni...Hisz úgy mint rengetegen,én se szeretném ha a Quimby, s vele együtt mi rajongók elveszítsünk egy ilyen tehetséget!!!Tehát gyógyulást!Puszi mindenkinek!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Elmaradnak az idei Quimby koncertek cikk képei
Quimby - Elmaradnak az idei Quimby koncertekQuimby - Elmaradnak az idei Quimby koncertek